Ο Κάραγκερ προσέβαλε τον Ράμσντεϊλ και ο πατέρας του Άγγλου γκολκίπερ τον αποκάλεσε «ντροπή»!

Τζέιμι Κάραγκερ - Άαρον Ράμσντεϊλ

Ο Κάραγκερ προσέβαλε τον Ράμσντεϊλ και ο πατέρας του Άγγλου γκολκίπερ τον αποκάλεσε «ντροπή»!

Κώστας Τσιακλής 11:53 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 25.09.2023

Ο Τζέιμι Κάραγκερ έκανε ένα προσβλητικό σχόλιο για τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσντεϊλ. Ο πατέρας του Άγγλου γκολκίπερ πέρασε στην αντεπίθεση και τον αποκάλεσε «ντροπή».

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστής του Sky Sports, Τζέιμι Κάραγκερ, προσέβαλε τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσντειλ, που έχασε τη θέση του από τον Νταβίντ Ράγια. Ο πατέρας του Άγγλου γκολκίπερ πέρασε στην αντεπίθεση και αποκάλεσε τον Κάραγκερ «ντροπή»!

Η Άρσεναλ υποδέχθηκε στο «Έμιρεϊτς» την Τότεναμ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου έληξε ισόπαλο με σκορ  2-2, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Αμφότερες παρέμειναν αήττητες στο πρωτάθλημα ωστόσο η διαφορά τους από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Την εστία των «κανονιέρηδων» υπερασπιζόταν ο Νταβίντ Ράγια, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, αφήνοντας στον πάγκο τον Άαρον Ράμσντεϊλ που είχε ξεκινήσει στα πρώτα τέσσερα ματς. Ο Άγγλος γκολκίπερ είχε καταφέρει να κρατήσει μια φορά την εστία του ανέπαφη (σε σχέση με τα δύο clean sheet που έχει ο Ισπανός), στον εκτός έδρας αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League (0-1). 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τότεναμ λοιπόν συνέβη ένα απίθανο περιστατικό. Ο Ράγια πραγματοποίησε μια μεγάλη απόκρουση στην προσπάθεια του Μπρέναν Τζόνσον να ισοφαρίσει σε 1-1 και ο Ράμσντεϊλ χειροκρότησε τον συμπαίκτη του. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστής του Sky Sports, Τζέιμι Κάραγκερ, σχολίασε αυτή τη φάση και προσέβαλε ουσιαστικά τον Άγγλο αφού γέλασε μαζί του παρομοιάζοντας τον με στιγμή από τα όσκαρ. Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Νόμιζα ότι ήταν σαν τα Όσκαρ, ξέρεις όταν κάποιος χάνει το Όσκαρ και αρχίζει να χειροκροτεί και να χαμογελάει για τον άλλον. Γέλασα όταν το είδα. Είναι πραγματικά συντετριμμένος με αυτό».

Ο πατέρας του Ράμσντεϊλ πέρασε στην αντεπίθεση και έσπευσε να υπερασπιστεί τον γιο του. Ο Νικ απάντησε στον Κάραγκερ και τον χαρακτήρισε ως «ντροπή». «Είσαι Ντροπή!! Δείξε λίγη κλάση!!Το αγόρι μου έχει», είπε χαρακτηριστικά.