Ο Πούχατς ήρθε για τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε το ρόλο του Μπακασέτα στη μεταγραφή του
i

O Τιμοτέους Πούχατς με τον ρεπόρτερ του sportal.gr, Μπάμπη Τσιμπίδα / © Intime

Ο Πούχατς ήρθε για τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε το ρόλο του Μπακασέτα στη μεταγραφή του

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:38 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 29.12.2022

Ο Τιμοτέους Πούχατς αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό. Ο Πολωνός μπακ στις δηλώσεις του αποκάλυψε το ρόλο του Μπακασέτα στη μεταγραφή του.

Την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της μάχης εντός συνόρων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έβαλε μπροστά ο Παναθηναϊκός, που υποδέχθηκε τον Τιμοτέους Πούχατς το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12). Η πτήση του Πολωνού μπακ προσγειώθηκε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 14:30 και πλέον απομένουν τα τυπικά για την μετακίνηση του πρώην άσου της Ουνιόν Βερολίνου στους «πράσινους».

Ο Πούχατς δέχτηκε τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για τις εξελίξεις και αποκάλυψε το ρόλο που έπαιξε ο Τάσος Μπακασέτας στη μεταγραφή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Συνέβη πολύ γρήγορα, καθώς οι εξελίξεις στη μεταγραφή μου έτρεξαν τις τελευταίες μια - δύο ημέρες. Είναι ευχαριστημένος, ξέρω πως πρόκειται για μια ομάδα με απαιτήσεις. Παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κέρδισε το Κύπελλο την περσινή σεζόν. Θεωρώ πως είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμένα.

Θέλω να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί στην Ουνιόν Βερολίνου η κατάσταση ήταν δύσκολη για εμένα. Δεν έχω καταφέρει να αγωνιστώ όσο θα ήθελα τους τελευταίους μήνες, θέλω να το κάνω με τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που στοχεύει σε δύο τίτλους φέτος.

Πριν αποφασίσω να έρθω εδώ, μίλησα με τον Τάσο Μπακασέτα. Ζήτησα πληροφορίες για τον σύλλογο, ενημερώθηκα, προφανώς και μου είπε να έρθω. Είμαστε στενοί φίλοι με τον Τάσο, του τηλεφώνησα αμέσως, μου είπε μόνο θετικά πράγματα για τον Παναθηναϊκό, έτσι η απόφαση μου να δεχτώ την πρόταση ήταν εύκολη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πούχατς, που έρχεται για να ξαναβρεί την φόρμα του στον Παναθηναϊκό και να αποτελέσει το αlter ego του Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας.