Ο Ρίντιγκερ χλεύασε την κούρσα του Ασάν και στο τέλος το πλήρωσε

Ο Ρίντιγκερ χλεύασε την κούρσα του Ασάν και στο τέλος το πλήρωσε

Κώστας Τόπας 10:13 - 24.11.2022 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 28.11.2022

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ σκέφτηκε ότι θα ήταν αστείο αν έτρεχε με έναν περίεργο τρόπο δίπλα στον Τακούμα Ασάνο, προκειμένου να του κλέψει την μπάλα.

Η Ιαπωνία μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με την Γερμανία, έκανε μια επική ανατροπή και με δύο γκολ στο 75' και το 83' πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη (2-1) της ιστορία της, η οποία θα μνημονεύεται μεταξύ των σπουδαιότερων εκπλήξεων όλων των εποχών στα Παγκόσμια Κύπελλα!

Ωστόσο, στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης, υπήρξε μια ακόμα καλή στιγμή για τους «Καμικάζι» του Χατζίμε Μοριγιάσου με την προσπάθεια του Ασάνο, που κοντράρει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ σε κόρνερ. Ο κεντρικός αμυντικός των «πάντσερ» στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έτρεξε με έναν περίεργο τρόπο δίπλα από τον αντίπαλό του για να τον χλευάσει. Μία κίνηση η οποία αποδοκιμάστηκε από το κοινό.

Από την πλευρά του πάντως ο Ασάνο δεν αντέδρασε και προτίμησε να μιλήσει στον χορτάρι. Συγκεκριμένα, η Ιαπωνία κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ κόντρα στη Γερμανία στο 83' της αναμέτρησης όταν ο Ασάνο κατέβασε ωραία τη μπάλα στα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και από δύσκολη γωνία πλάσαρε τον Νόιερ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 για την ομάδα του Χατζίμε Μοριγιάσου.