Ο Ρόι Κιν σκοράρει στο Κατάρ δείχνοντας πως ακόμα «το έχει»
i

Ρόι Κιν/ Print screen

Ο Ρόι Κιν σκοράρει στο Κατάρ δείχνοντας πως ακόμα «το έχει»

Πάνος Μαλακτάρης • 14:35 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Στιγμές χαλάρωσης επ' ευκαιρίας της μίνι διακοπής του Μουντιάλ για τον Ιρλανδό βετεράνο στην Ντόχα

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με όσους από εμάς αναμένουμε ως απλοί φίλαθλοι να φτάσει η Παρασκευή να δούμε ξανά δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αντίστοιχα κάπως πρέπει να γεμίσουν οι ώρες όσων βρίσκονται στο Κατάρ. 

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Ιρλανδίας βρίσκεται στη Ντόχα ως μέλος του team του βρετανικού δικτύου ITV, που μεταδίδει τα ματς του μουντιάλ για  λογαριασμό της Αγγλικής τηλεόρασης (μαζί με το BBC). 

Σε ένα σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε, διακρίνεται να σκοράρει το νικητήριο-όπως αναφέρεται-γκολ στο φιλικό παιχνίδι που «έστησαν» μεταξύ τους οι απεσταλμένοι του καναλιού. Ο δε πανηγυρισμός του μετά, είναι απλά υπέροχος. 

Αστεία λεπτομέρεια: στο τέρμα κάθεται ο Άγγλος πρώην αμυντικός-μεταξύ άλλων-της Μάντσεστερ Σίτι, Μίκα Ρίτσαρντς, ο οποίος αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται να έκανε ιδιαίτερα καλή δουλειά στο να αποσοβήσει τον κίνδυνο. 

Υπενθυμίζουμε τέλος, πως όσοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το σχολιασμό του  μεγάλου Ρόι Κιν σε κάθε παιχνίδι που μεταδίδει το ITV, είναι σίγουρο πως θα ακούσουν κάποια από τις πολύ δυνατές ατάκες που σε σταθερή βάση μας χαρίζει.