Ο Σισέ έγινε viral με την... πιπίλα του (pic)
i

Σισέ/printscreen

Ο Σισέ έγινε viral με την... πιπίλα του (pic)

Sportal newsroom 21:35 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 30.11.2022

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, θυμήθηκε την… βρεφική του ηλικία, παρακολουθώντας το Εκουαδόρ - Σενεγάλη.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ έχει ταξιδέψει στα γήπεδα του Κατάρ, με σκοπό να εκπροσωπήσει την Σενεγάλη ενόψει του φετινού Μουντιάλ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στα πλάνα του συνονόματου προπονητή του, για την διοργάνωση της αραβικής χώρας, όμως κατάφερε να βγάλει 90λεπτο μόνο στο ματς με την Ολλανδία.

Στο δεύτερο παιχνίδι, απέναντι στο Κατάρ, μπήκε για μόλις 13 λεπτά, ενώ ο χρόνος συμμετοχής του ήταν ακόμα μικρότερος στην τελευταία και σημερινή αναμέτρηση με το Εκουαδόρ όπου η Σενεγάλη πάλευε για την πρόκριση στους «16». Πιο αναλυτικά, ο υψηλόσωμος μπακ αγωνίστηκε για μόλις ένα (!) λεπτό, όταν και πέρασε αλλαγή στη θέση του Ντιά.

Μέχρι εκείνη την ώρα ο Σισέ είχε άρχισε να… βαριέται στον πάγκο, ωστόσο τελικά βρήκε μία ευφάνταστη λύση για να περάσει λίγο πιο ευχάριστα ο χρόνος του. Ο φακός «έπιασε» τον 27χρονο με μία φωτογραφία όπου έχει μια πιπίλα στο στόμα, όσο παρακολουθούσε την συναρπαστική αναμέτρηση των δύο συλλόγων.

Σισέ/©printscreen

Η ανταμοιβή του όσον αφορά το θέαμα ήταν μεγάλη, αφού οι συμπαίκτες του κατόρθωσαν να επικρατήσουν με 2-1 κόντρα στο Εκουαδόρ. Με αυτό τον τρόπο εξασφάλισαν την δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο και κατάφεραν να προκριθούν στους «16» του Μουντιάλ, αφήνοντας εκτός τους Λατίνους.

Θυμίζουμε ότι ο Σισέ βρίσκεται εκτός βασικών πλάνων του Μίτσελ και επομένως αποτελεί έναν παίκτη τον οποίο ο Ολυμπιακός θα προτιμούσε να παραχωρήσει με μεταγραφή. Το συμβόλαιο του διεθνή σέντερ μπακ λήγει τον Ιούνιο του 2024, παρόλα αυτά όλα δείχνουν πως δύσκολα θα μείνει μέχρι τότε.