Κατηγορηματική διάψευση από ΟΦΗ για Πουρσανίδη και Super League

Κατηγορηματική διάψευση από ΟΦΗ για Πουρσανίδη και Super League

Στέλιος Βαρδάκης • 17:31 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 12.12.2023

Κατηγορηματική διάψευση της ΠΑΕ ΟΦΗ στην πιθανότητα ο Ηλίας Πουρσανίδης να θέσει υποψηφιότητα για νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League.

Την παραίτησή του από την προεδρία της Stoiximan Super League υπέβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες ώρες μετά τα ρεπορτάζ περί πρότασης μομφής που ετοίμαζαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης. Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ένας εκ των πιθανών υποψήφιων για να αντικαταστήσει τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού από τη προεδρία του συνεταιρισμού, είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Ο εν λόγω είναι αυτή τη στιγμή αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΟΦΗ και μετρά ήδη πάνω από πέντε χρόνια παρουσίας στον κρητικό σύλλογο, καθώς είχε αναλάβει καθήκοντα στην ομάδα από το 2018.

Από την πλευρά του ΟΦΗ όμως τονίζουν ότι δεν τίθεται κανένα απολύτως τέτοιου είδους θέμα και ο Ηλίας Πουρσανίδης δεν θα είναι ο νέος πρόεδρος της Stoiximan Super League, μένοντας απόλυτα προσηλωμένος στην παρουσία του στους Κρητικούς. 

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την παραίτηση Μαρινάκη έχει αναλάβει ως προσωρινή πρόεδρος η Κάτια Κοξένογλου, που μέχρι τώρα ήταν η αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού.