Όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στον Μέσι: Από τον Ρότζερ Φέντερερ μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα (pics)
i

Λιονέλ Μέσι/ ©Intime

Όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στον Μέσι: Από τον Ρότζερ Φέντερερ μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα (pics)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:37 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 20.12.2022

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιονέλ Μέσι γνωρίζει την αποθέωση από τους... πάντες μέσω των social media.

Ο Λιονέλ Μέσι εδώ και μερικές ώρες είναι παγκόσμιος πρωταθλητής. Η Αργεντινή επικράτησε της Γαλλίας στον τελικό του 22ου Παγκοσμίου Κυπέλλου με 4-2 στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια και 3-3 η παράταση) και ο «Pulga» κράτησε στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο. Εκείνο που του έλειπε από την συλλογή του. 

Η επιτυχία αυτή του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και αρχηγού της «αλμπισελέστε» δεν πέρασε έτσι προφανώς από τους θαυμαστές του. Πολλοί διάσημοι, όχι μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά αθλητές, πολιτικοί, τραγουδιστές και πολλοί άλλοι έσπευσαν να αποθεώσουν μέσω των social media των «Λιο». 

Τρέλα και παράνοια για τους παγκόσμιους πρωταθλητές: Ολα όσα συνέβησαν στη θριαμβευτική υποδοχή (vids)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

10:22 - 20.12.2022

Τρέλα και παράνοια για τους παγκόσμιους πρωταθλητές: Ολα όσα συνέβησαν στη θριαμβευτική υποδοχή (vids)

Η αποστολή της εθνικής Αργεντινής προσγειώθηκε στο Μπουένος Άιρες και ο Λιονέλ Μέσι με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του έτυχαν συγκλονιστικής υποδοχής στο αεροδρόμιο από ένα εκατομμύριο και πλέον Αργεντινούς!

Ρότζερ Φέντερερ: «Πολλές φορές εσύ ο Λέο Μέσι επαναπροσδιορίζεις το μεγαλείο. Είναι προνόμιο να σε παρακολουθώ. Συγχαρητήρια Λέο και Αργεντινή... Ιδιαίτερο και ιστορικό!»

Ρονάλντο: «Το ποδόσφαιρο αυτού του τύπου ρίχνει κάθε αντιπαλότητα στη γωνία. Είδα πολλούς Βραζιλιάνους - και ανθρώπους από όλο τον κόσμο - να στηρίζουν τον Μέσι σε αυτόν τον ηλεκτρικό τελικό. Ένας αποχαιρετισμός αντάξιος της ιδιοφυΐας που, πέρα από το να είναι σταρ του Μουντιάλ, ήταν αρχηγός μιας εποχής. Συγχαρητήρια Μέσι!»

Πελέ: «Σήμερα, το ποδόσφαιρο συνεχίζει να λέει την ιστορία του, όπως πάντα, με συναρπαστικό τρόπο. Ο Μέσι κέρδισε το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως του άξιζε η πορεία του»

Ινιέστα: «Ο Μέσι έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είχε μια συγκλονιστική εμφάνιση κατά τη διάρκεια του τουρνουά»

Τσάβι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μέσι, του αξίζει αυτό. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία και είναι φίλος μου»

Τζον Μπον Τζόβι: «Τι τελικός!! Συγχαρητήρια στον Λέο Μέσι που βοήθησε να φέρει στην Αργεντινή την τρίτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ώρα να ενημερώσω τη φανέλα μου ⭐️⭐️⭐️»

Ντάνι Άλβες: «Δεν μου κάνει τίποτα αυτό που μου λένε. Αυτό το γαμημένο Μουντιάλ σε ήθελε. Αυτοί που αγαπούν το ποδόσφαιρο σε σέβονται και σε αγαπούν. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις με την οικογένειά σου, που είναι πάντα δίπλα σου. Ζήτω το ποδόσφαιρο».

Γκάρι Λίνεκερ: «Ήταν απόλυτο προνόμιο να παρακολουθώ τον Λιονέλ Μέσι για σχεδόν 2 δεκαετίες. Στιγμή σε στιγμή μαγευτικού, συναρπαστικά χαρούμενου ποδοσφαίρου. Είναι δώρο από τους θεούς του ποδοσφαίρου. Τόσο χαρούμενος που σήκωσε το απόλυτο έπαθλο στο άθλημά μας. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια πρωταθλητή».

Μπαράκ Ομπάμα: «Συγχαρητήρια στην Αργεντινή και στον GOAT, Lionel Messi, για μια εκπληκτική νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο»