Αναμενόμενη η εξέλιξη με Ελ Αραμπί

Ελ Αραμπί

i

© Intime

Αναμενόμενη η εξέλιξη με Ελ Αραμπί

Διονύσης Βερβελές 11:47 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 17.09.2023

Ο Μαροκινός φορ έμεινε εκτός αποστολής για το σημερινό ματς με την ΑΕΚ.

Αρκετοί ξαφνιάστηκαν με την επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αφήσει εκτός αποστολής για το σημερινό ματς με την ΑΕΚ, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μόνο που δεν είναι έκπληξη αυτή η εξέλιξη. Το πλάνο από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου, ήταν γνωστό. Ήρθε ο Ελ Κααμπί και ο Ολυμπιακός θα αποκτούσε άλλον έναν φορ. Στόχος αυτοί οι δύο, να σηκώσουν το βάρος της επίθεσης των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν.

Έτσι κι έγινε, στο τέλος των μεταγραφών με προθεσμία την ευρωπαϊκή λίστα. Αποκτήθηκε ο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος φορ, πήγε καλά στα δύο ημίχρονα που έπαιξε με την εθνική ομάδα της χώρας του, σκόραρε, δημιούργησε, είχε δοκάρι και έδειξε στον Μαρτίνεθ πως μπορεί να τον υπολογίζει και άμεσα. Έτσι κι έγινε.

Ο Ελ Αραμπί έτσι, την… πληρώνει μένοντας εκτός αποστολής. Μια αναμενόμενη εξέλιξη που είναι πιθανό να δούμε και στη συνέχεια, αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Μαροκινό φορ. Δεν είναι ψέμα ότι ψάχτηκε και ο ίδιος. Ακόμη και την Πέμπτη, υπήρχε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον από ομάδα Τουρκίας. Δεν θα είναι έκπληξη επίσης, ακόμη και τώρα, αν βρει ομάδα σε ανοιχτή αγορά, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν ξαφνιάζεται ούτε ο ίδιος βέβαια, αλλά έχει και ένα ισχυρό χαρτί στα χέρια του, που δεν είναι άλλο από το βαρύ συμβόλαιό του (2 εκατ. ευρώ το χρόνο).

Ο Μαρτίνεθ πάντως, με το «καλημέρα» έδειξε τις προθέσεις του, πως θα πορευθεί με τον Ελ Κααμπί και τον Γιόβετιτς που είναι πιθανότατο, σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.