Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες «τρέχει» για να προλάβει τον Ολυμπιακό - Η αποθεραπεία στον... κήπο του! (pic)

O Εμιλιάνο Μαρτίνες

i

© Intime

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες «τρέχει» για να προλάβει τον Ολυμπιακό - Η αποθεραπεία στον... κήπο του! (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:17 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 19.05.2024

«Αγώνα δρόμου» για να προλάβει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κάνει ο 31χρονος Αργεντίνος γκολκίπερ της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Εκτός αγωνιστικής δράσης είναι τις τελευταίες δύο περίπου εβδομάδες ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο 31χρονος Αργεντίνος τερματοφύλακας της Άστον Βίλα ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, για αυτό δεν αγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό (βέβαια ήταν και τιμωρημένος) την περασμένη Πέμπτη (2/5) αλλά ούτε και στον εκτός έδρας αγώνα των «χωριατών» με τη Μπράιτον χθες βράδυ (5/5).

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει τη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την προσεχή Πέμπτη (9/2, 22:00). Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 4-2 στο «Villa Park» έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στο Φάληρο. Σε αυτόν τον πολύ σπουδαίο αγώνα θέλει να δώσει το «παρών» κι ο Αργεντίνος πορτιέρε κι είναι πολύ πιθανό να το καταφέρει. Το Σάββατο συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ωστόσο την Κυριακή έκανε θεραπεία με τον κινησιολόγο της εθνικής Αργεντινής Πάμπλο Καπουτσέτι.

Μάλιστα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανάρτησε σχετική φωτογραφία από τον κήπο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου ο Καπουτσέτι του έκανε μασάζ στο τραυματισμένο του πόδι.

Να σημειώσουμε ότι ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα των «βίλανς» με την Μπράιτον για την κατάσταση υγείας των Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίλεμανς. Ο Ισπανός προπονητής έδειξε αισιόδοξος ως προς την πορεία της αποκατάστασης του Αργεντινού βασικού τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε περίπτωση που ο Μάρτινες αισθάνεται άνετα και δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο, τότε θα είναι διαθέσιμος».