Δύο στοιχεία για τον ΟΦΗ και ο ορισμός-παράδοση

Διαμαντόπουλος

i

© Intime

Δύο στοιχεία για τον ΟΦΗ και ο ορισμός-παράδοση

Διονύσης Βερβελές 12:00 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 30.10.2023

Τι βλέπει ο Μαρτίνεθ στους Κρητικούς και η τρίτη αποστολή του Διαμαντόπουλου στο Ηράκλειο!

Δεν θα έχει εύκολη αποστολή ο Ολυμπιακός το βράδυ της Δευτέρας (21:30) στην Κρήτη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο θα πρέπει να προσέξουν κάποια ζητήματα. Η ομάδα του Νταμπράουσκας, είναι αήττητη στο γήπεδό της. Τέσσερις αναμετρήσεις έχει δώσει εκεί και έχει συλλέξει δέκα βαθμούς. Και με νίκες από αυτές που χαρακτηρίζονται μεγάλες μάλιστα, κόντρα σε Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει μελετήσει αρκετά τον ΟΦΗ, εκτιμά την εικόνα του, γι’ αυτό και σκέφτεται να πάει πιο… συγκεντρωμένος με τρεις χαφ. Δεν το έχει αποφασίσει 100%, αλλά είναι αρκετές πιθανότητες να το πράξει.

Μελετώντας τον ΟΦΗ πάντως, προκύπτουν και κάποια άλλα δεδομένα. Ο ΟΦΗ σε όλα του τα ματς φέτος στην Κρήτη, σκοράρει πρώτος!

Με τον Άρη, προηγήθηκε 2-1 στο ημίχρονο, νίκησε 3-2.

Με τον ΠΑΟΚ προηγήθηκε 1-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα και με αυτό το σκορ επικράτησε.

Με τον Ατρόμητο προηγήθηκε 1-0, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος σε 1-1.

Και με την ΑΕΚ, προηγήθηκε 1-0 στο ημίχρονο, έβαλε κι ένα δεύτερο και επικράτησε με 2-0.

Κάτι ακόμη που αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι και στα τέσσερα ματς, μπαίνουν γκολ αργά!

Με τον Άρη, το 3-2 το σημείωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα και πήρε έτσι το τρίποντο.

Με τον ΠΑΟΚ, επίσης. Το 1-0 ήρθε στις καθυστερήσεις και μαζί άλλο ένα τρίποντο για τους Κρητικούς.

Με τον Ατρόμητο, δέχθηκε γκολ στο 86ο λεπτό κι έτσι, απώλεσε δύο βαθμούς, τους μοναδικούς στην έδρα του.

Και με την ΑΕΚ, το 2-0 του ΟΦΗ ήρθε στο 83ο λεπτό, για να «κλειδώσει» εκεί το τρίποντο. 

Μία ακόμη σημείωση με τα… παράδοξα της ΚΕΔ. Ο ΟΦΗ θα έχει απόψε με το ματς με τον Ολυμπιακό, πέντε ματς στο γήπεδό του. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, έχει ορίσει τρεις φορές τον Διαμαντόπουλο διαιτητή σε ματς του στην Κρήτη! Ο διαιτητής από την Αρκαδία, ήταν ρέφερι και στο 1-0 επί του ΠΑΟΚ, αλλά και στο 2-0 επί της ΑΕΚ. Αλήθεια, για να… τριτώσει τον στέλνουν;

Για να συνεχιστεί η… καλή του παράδοση;

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!