Τα επτά ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός σε 22 ημέρες

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Τα επτά ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός σε 22 ημέρες

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:29 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 24.02.2024

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Ιδανικά έχει ξεκινήσει η θητεία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 της Φερεντσβάρος στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα play οff του Conference League. Τρεις μέρες αργότερα, ο Ολυμπιακός έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με τρεις πολύτιμους βαθμούς μετά το 4-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ύστερα από μερικά 24ωρα οι Πειραιώτες νίκησαν για δεύτερη φορά την ουγγρική ομάδα και με συνολικό σκορ 2-0 πήραν την πρόκριση στη φάση των «16» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκεί, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (23/3) στη Νιόν της Ελβετίας ο Ολυμπιακός θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ για να πάρει το εισιτήριο στα προημιτελικά του Conference League. Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι και έχουν μπει στο κυνήγι της διεκδίκησης του τίτλου της Stoiximan Super League μετά το «διπλό» στην Τούμπα.

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο «ερυθρόλευκο» καλεντάρι θα παρατηρήσει πως ο Ολυμπιακός έχει γεμάτο πρόγραμμα το επόμενο 20ημερο. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα δώσει επτά ματς σε 22 ημέρες! Η αρχή θα γίνει αύριο (25/2) όπου υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού από τις 25/2 έως τις 17/3:

Κυριακή (25/2) Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (18:00)
Τετάρτη (28/2) Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (17:00)
Κυριακή (3/3) Ολυμπιακός - Βόλος (19:30)
Πέμπτη (7/3) Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45)
Κυριακή (10/3) 1η αγωνιστική play offs εντός έδρας
Πέμπτη (14/3) Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (22:00)
Κυριακής (17/3) 2η αγωνιστική play offs εκτός έδρας

Τελικός Conference League με Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ στην OPAP Arena; Αυτή είναι η θέση της UEFA - Ποια η φημολογία των τελευταίων ημερών!
CONFERENCE LEAGUE

13:06 - 23.02.2024

Τελικός Conference League με Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ στην OPAP Arena; Αυτή είναι η θέση της UEFA - Ποια η φημολογία των τελευταίων ημερών!

Δύο ομάδες από τις 16 του Europa Conference League είναι ελληνικές, οπότε εύλογα προκύπτει η απορία. Θα γίνει τελικά ο τελικός στην OPAP Arena αν ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος;

Υπενθυμίζεται ότι η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται στις 3 Μαρτίου και μία μέρα αργότερα (4/3) θα διεξαχθεί η κλήρωση, όπου θα γνωστοποιηθεί το αναλυτικό καλεντάρι των playoffs και των playouts.