Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Κ-19 της Φενέρμπαχτσε έπαιξε δύο αγώνες μέσα σε μία μέρα (vids)

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Κ-19 της Φενέρμπαχτσε έπαιξε δύο αγώνες μέσα σε μία μέρα (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:12 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 08.04.2024

Η Κ-19 της Φενέρμπαχτσε έπαιξε το πρωί της Κυριακής (7/4) κόντρα στην Χιρεσούνσπορ και λίγες ώρες αργότερα αγωνίστηκε κόντρα στη Γαλατασαράι στο Super Cup Τουρκίας, όπου αποχώρησε πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό του τελικού.

Δύο ματς σε μόλις λίγες ώρες γίνεται; Κι όμως γίνεται! Η Κ-19 της Φενέρμπαχτσε το πρωί της Κυριακής (7/4) αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Χιρεσούνσπορ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Τουρκίας.

Τα «καναρίνια» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 18ο λεπτό μετά το γκολ του Μετίν Τζανέρ Ακμπαϊράκ, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 4-1 κάνοντας ανατροπή. Ο Ερμιχάν Αρκουτσού ισοφάρισε στο 32΄ και το 1-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ζικί Ντούρσαν στο 68', ο Γιγκίτ Εμίρ Εκίζ στο 79' κι ο Εφεκάν Καραγιαζί στο 90+3' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ των γηπεδούχων. Έτσι, η Φενέρμπαχτσε έφθασε τους 39 βαθμούς και παρέμεινε πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ποδοσφαιριστές των «καναρινιών» μετά το τέλος του αγώνα, πήγαν στα αποδυτήρια, έκαναν μπάνιο, ντύθηκαν κι ετοιμάστηκαν προκειμένου να μπουν στο αεροπλάνο με προορισμό τη Σανλιούρφα. Εκεί, διεξήχθη ο τελικός του Super Cup Τουρκίας το βράδυ της Κυριακής (7/4) ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατασαράι. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «8» του Europa Conference League, όπως είχε προαναγγείλει παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σανλιούρφα με την ομάδα Κ19.

Ο Μάουρο Ικάρντι άνοιξε το σκορ στα 50 δευτερόλεπτα στον τελικό του Super Cup. Η Φενέρμπαχτσε αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό του τελικού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της ομοσπονδίας της Τουρκίας να μην αναβάλει το ματς λόγω του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» την προσεχή Πέμπτη (11/4).