Δεν θα κάνει το περσινό λάθος με τον φορ ο Ολυμπιακός

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

©Intime

Δεν θα κάνει το περσινό λάθος με τον φορ ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 23:30 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 02.09.2023

Το… πάθημα με τον Μπακαμπού και το 48ωρο που ακολουθεί στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον φορ που ψάχνει.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή «τρέχει» για να ολοκληρώσει το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ. Κι ένας από τους λόγους που το κάνουν αυτό οι «ερυθρόλευκοι», είναι για να μην επαναλάβουν το περσινό λάθος. 

Το πάθημα, που οφείλει να γίνει μάθημα, με τον Αντόνιο Κορδόν και τα στελέχη των Πειραιωτών να αναζητούν την καλύτερη λύση. Μια «καραμπόλα» της τελευταίας στιγμής, θα διαμορφώσει όπως φαίνεται το «ερυθρόλευκο» παζλ και στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός πέρσι, είχε τον Ελ Αραμπί και στις 15 Σεπτέμβρη, έφερνε στην Ελλάδα τον Σεντρίκ Μπακαμπού. 

Πέρασε τις ιατρικές του εξετάσεις και την επόμενη ημέρα, την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2022, ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Μπακαμπού έπαιζε μόνο στα ματς στην Ελλάδα, βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και όλο το βάρος στην Ευρώπη, έπεσε πάνω στον Ελ Αραμπί. Στις 4 Σεπτεμβρίου το βράδυ, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δηλώσουν τη λίστα τους, για τα ματς του Europa League.

Αυτή τη φορά τα πράγματα δείχνουν αρκετά πιο ξεκάθαρα στα μάτια του προπονητή. Πέρσι άλλωστε, δεν ήταν μόνο ο Μπακαμπού, ήταν και ο Χάμες Ροντρίγκες που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς! Και θυμίζουμε πως ακόμη και ο Μαρσέλο, δηλώθηκε στη λίστα ενώ δεν είχε αφιχθεί ακόμη στη χώρα μας, την τελευταία στιγμή.  

Ανεξάρτητα αν ήταν ανέτοιμος για να μπει και να βοηθήσει, όπως φάνηκε… Οι «ερυθρόλευκοι» έτσι, θέλουν στις επόμενες 48 ώρες, να «κλειδώσουν» το θέμα του επιθετικού, που θα έρθει και θα αναλάβει ένα μεγάλο φορτίο για τη δύσκολη συνέχεια, με υποχρεώσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ναι, υπάρχει και ο Ελ Κααμπί, ωστόσο η έλευση ενός ακόμη φορ, μπορεί να φέρει εξελίξεις στο θέμα του Ελ Αραμπί. Από την αρχή άλλωστε, αυτό ήταν ανοιχτό, όλα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες 48 ώρες…