Η αποστολή της Γκενκ με Ολυμπιακό
i

©printscreen

Η αποστολή της Γκενκ με Ολυμπιακό

Sportal newsroom 19:58 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 16.08.2023

Την αποστολή της ομάδας του για τη ρεβάνς κόντρα στον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε ο Βάουτερ Βράνκεν, με τον τραυματία Μπράιαν Χέινεν να είναι η μόνη απουσία των Βέλγων.

Την Πέμπτη (17/08, 21:00) η Γκενκ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης», την περασμένη Πέμπτη.

Ο προπονητής της Γκενκ θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού της ομάδας Μπράιαν Χέινεν, πρόβλημα το οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό. Πέρα από αυτή την απουσία, οι Βέλγοι θα είναι πλήρεις στην προσπάθεια τους να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ και να πάρουν την πρόκριση για τα playoff του Champions League, εκεί όπου περιμένει ήδη η Τσουκαρίνσκι.

 Η ομάδα που θα αποκλειστεί από το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Γκενκ, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Άδανα Ντεμίρσπορ-Όσιγεκ, στα playoff του Conference League.

Αναλυτικά η αποστολή της Γκενκ: Πέντερς, Φαν Κρόμπρουχε, Φάντερφοορτ, Αρτεάγκα, Κουέστα, Καγιεμπέ, Κόνγκολο, ΜακΚένζι, Μουνιός, Πρεσιάδο, Σαντίκ, Αζίζ, Μπανγκουρά, Ελ Χατζ, Ελ Χανούς, Γκαλάρσα, Χροσόφσκι, Mπάα, Φαντέρα, Όγιεν, Πέιντσιλ, Σορ, Τόλου, Τρεζόρ.