Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Ζοσέ Ανιγκό

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:49 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 26.04.2023

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη και ο Ζοσέ Ανιγκό πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη, με φόντο την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Ζοσέ Ανιγκό έκανε γνωστή την ενδεκάδα για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και αυτή περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές, με απόντες τους Ροντινέι, Χουάνγκ, Μπίελ και Βαλμπουενά.

O Ολυμπιακός ήταν «απειλή» ακόμη και στην χειρότερη σεζόν του την τελευταία πενταετία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:25 - 25.04.2023

O Ολυμπιακός ήταν «απειλή» ακόμη και στην χειρότερη σεζόν του την τελευταία πενταετία

Ο Ολυμπιακός διανύει μία από τις πιο κακές σεζόν της τελευταίας πενταετίας του. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πειραιά είναι τρίτη στη Stoiximan Super League, έφτασε από το -12 να διεκδικεί πρωτάθλημα και ολοκλήρωσε τη θητεία της στα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα των Πειραιωτών περιλαμβάνει τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ανδρούτσο, Μπα, Σωκράτης και Ρέαμπτσιουκ όσον αφορά την άμυνα. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κασάμι και Εμβιλά, με προωθημένους τους Μασούρα, Φορτούνη και Βρουσάι. Τέλος, στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπα, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ, Κασάμι, Εμβιλά, Βρουσάι, Φορτούνης, Μασούρας, Μπακαμπού.