Με περίπου 1.500 οπαδούς η Μακάμπι στο Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Μακάμπι Τελ Αβίβ

i

© Glomex

Με περίπου 1.500 οπαδούς η Μακάμπι στο Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 17:07 - 05.03.2024

Δυναμική στήριξη αναμένεται να έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης (7/3) στο Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού περίπου 1.500 οπαδοί της ομάδας θα βρίσκονται στην Ελλάδα για τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί το βράδυ της Πέμπτης (7/3) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκης για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Conference League. Όπως είναι λογικό οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο, ενώ ανάμεσά τους θα βρίσκονται και Ισραηλινοί οπαδοί.

Συγκεκριμένα περίπου 1.500 οπαδοί της Μακάμπι θα βρεθούν στις εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης για τον αγώνα, παρόλο που στην αρχή είχαν πάρει 1.200. Η αποστολή της ομάδας από το Τελ Αβίβ θα βρεθεί στην Ελλάδα αύριο για να προπονηθεί ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της διαμονής των Ισραηλινών επί ελληνικού εδάφους θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο στο ξενοδοχείο, που θα βρίσκεται η αποστολή, όσο και στο γήπεδο.

Ρόμπι Κιν για το ματς με Ολυμπιακό: «Θέλαμε αυτήν την κλήρωση κόντρα σε ελκυστικό αντίπαλο»

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λέγοντας πως ήθελε μια τέτοια κλήρωση, σε έναν ελκυστικό αντίπαλο. Ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε πως είναι εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις των «ερυθρολεύκων» τον τελευταίο καιρό.

Ο Άγγλος Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
CONFERENCE LEAGUE

11:58 - 05.03.2024

Ο Άγγλος Πόουσον σφυρίζει στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Κρεγκ Πόουσον είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

«Κάθε προπονητής και κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια. Θέλαμε μια κλήρωση απέναντι σε έναν καλό και ελκυστικό αντίπαλο και αυτό συνέβη. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το ματς. Είναι μία μεγάλη στιγμή για εμάς στη διάρκεια της σεζόν», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Ιρλανδού τεχνικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπι Κιν βρέθηκε στο Καραϊσκάκης την Κυριακή για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Όπου ο Ιρλανδός πήρε μια πρώτη γεύση από το γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο, ίσως για να κρατήσει στοιχεία που θα του χρειαστούν για τον αγώνα της Πέμπτης.