Πόσες σουίτες θα έχουν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα στην «OPAP Arena»

Η OPAP Arena

i

© Intime

Πόσες σουίτες θα έχουν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα στην «OPAP Arena»

Sportal newsroom 20:23 - 24.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 29.05.2024

Μέχρι και τέσσερις σουίτες αναμένεται να πάρει ο Ολυμπιακός στην «OPAP Arena», για τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa Confernce League. Την ίδια ώρα, η Φιορεντίνα θα πάρει δύο.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπας, προχώρησε σε μία καταγγελία. Συγκεκριμένα, κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, ο ίδιος μίλησε και για την περίφημη υπόθεση των σουιτών στον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Ο κ. Καραπαπάς τόνισε συγκεκριμένα πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Φιορεντίνα δεν έχουν προμηθευτεί κάποια από τις 14 σουίτες του γηπέδου. Αντιθέτως, σύμφωνα με το στέλεχος των «ερυθρόλευκων» πήρε κανονικά η ΑΕΚ και ο πρόεδρος της Super League 2, κ. Μαρτσούκος. «Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι δεν θα γίνει ούτε ζημιά, το ίδιο και οι οπαδοί. Ποια είναι η στάση του Ολυμπιακού; Να γίνει μία γιορτή. Εγώ έστειλα επιστολή στην ΕΠΟ και ζήτησα να αγοράσουμε ότι διαθέσιμο εισιτήριο έχετε, αντί να το δώσετε δεξιά και αριστερά.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι πήραν 1500 εισιτήρια και τα μοίρασαν κατά το δοκούν, δίνοντάς τα στον Δήμο Φιλαδέλφειας, των Αθηνών και την ΕΛ. ΑΣ. Πούλησαν 10 χιλ μία σουίτα και αυτός που την απέκτησε την μεταπούλησε 90 χιλ. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε, η Φιορεντίνα δεν πήρε. Η ΑΕΚ πήρε, ο κ. Μαρτσούκος πήρε, αυτοί που έχουν το catering του γηπέδου πήραν. Λίγο τα προσχήματα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Κώστα Καραπαπά.

Ολυμπιακός: «Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν απ’ τους πρώτους κληρωθέντες, θα σταλούν στους επιλαχόντες»
CONFERENCE LEAGUE

19:17 - 24.05.2024

Ολυμπιακός: «Τα εισιτήρια που δεν χρησιμοποιήθηκαν απ’ τους πρώτους κληρωθέντες, θα σταλούν στους επιλαχόντες»

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού του Europa Conference League εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία τόνισε πως όσα «μαγικά» χαρτάκια δεν παραλήφθηκαν από τους πρώτους κληρωθέντες, θα σταλούν στους επιλαχόντες.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, στην κατανομή ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει μέχρι και τέσσερις σουίτες, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του για τον τελικό. Την ίδια ώρα, η τυπικά φιλοξενούμενη Φιορεντίνα θα έχει λιγότερες και συγκεκριμένα δύο. Θυμίζουμε πως ο μεγάλο τελικός του Europa Conference League είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 29 Μαΐου, με τους Πειραιώτες να ψάχνουν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους.