Ενθουσιασμένος ο Αλεξανδρόπουλος

Ο Αλεξανδρόπουλος

i

© Intime

Ενθουσιασμένος ο Αλεξανδρόπουλος

Διονύσης Βερβελές 18:07 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 12.08.2023

Η πρώτη γεύση του νεαρού μέσου του Ολυμπιακού…

Δεν είναι πολλές ημέρες στον Ολυμπιακό, αλλά με τη στάση του, έκανε τα πάντα για να βρίσκεται στην οικογένεια των «ερυθρολεύκων». Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, κόντρα στην Γκενκ, πήρε την πρώτη του γεύση με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Και σίγουρα, ένα τρακ το είχε για πολλούς λόγους. Δεν είναι μεγάλο διάστημα, κάθε άλλο. Με λίγες προπονήσεις, έχοντας, όμως, μιλήσει με τον Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του, αποτέλεσε μία από τις επιλογές του κατά τη διάρκεια του ματς. 

Είναι χαρακτηριστικό πως και στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Μαντί Καμαρά τραυματίστηκε, ο Μαρτίνεθ στον Αλεξανδρόπουλο έδωσε εντολή να σηκωθεί για προθέρμανση. Τελικά ο 21χρονος αμυντικός μέσος πέρασε στο ματς στο 64ο λεπτό, στη θέση του Καρβάλιο. Ο Μαρτίνεθ του είχε ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα, σίγουρα μπορεί να προσφέρει περισσότερα, ήταν λογικό να έχει ένα άγχος. 

Ικανοποιημένος για την επιλογή του ο Αλεξανδρόπουλος

Ο ίδιος πάντως, έμεινε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και τη στήριξη όλων σε αυτό του το νέο βήμα. Όταν το όνομά του ακούστηκε από τα ηχεία του γηπέδου, χειροκροτήθηκε, υπήρξε ενθουσιασμένος, ακόμη και από τα social media διαπιστώνει κανείς πως στον κόσμο του Ολυμπιακού αυτή η κίνηση άρεσε. Και γιατί είχε δείξει καλά στοιχεία όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, αλλά και γιατί είναι ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. 

Ο Αλεξανδρόπουλος γνωρίζει πως θα πρέπει να δουλέψει πολύ στο επόμενο διάστημα, αλλά είναι ικανοποιημένος από την επιλογή του, γιατί είδε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον προπονητή, να του δείχνουν πόσο τον ήθελαν. 

Αυτός, είναι ο καλύτερος οδηγός για τη συνέχεια, του δίνει την αυτοπεποίθηση για να μπορέσει και αυτός να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν όλοι μέσα στην ομάδα, αλλά και ο κόσμος. Προέρχεται άλλωστε από μία σεζόν που δεν έπαιξε πολύ, η ένταξή του θα γίνει σταδιακά, αλλά έχει κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένος για το νέο του περιβάλλον και πως τον υποδέχθηκε…