Ο Ματιέ Βαλμπουενά «τρελάθηκε» με την πρόκριση των Νέων του Ολυμπιακού (vid)

Ματιέ Βαλμπουενά

i

©intime

Ο Ματιέ Βαλμπουενά «τρελάθηκε» με την πρόκριση των Νέων του Ολυμπιακού (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:39 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 29.02.2024

Την πρόκριση των Νέων του Ολυμπιακού στη φάση των «8» του Youth League πανηγύρισε ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», Ματιέ Βαλμπουενά μέσω ανάρτησης στα social media.

Στην προημιτελική φάση του Youth League βρίσκονται οι Νέοι του Ολυμπιακού. Μπροστά σε 8.000 φίλους των «ερυθρόλευκων» που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου επέστρεψε από το 0-2 και νίκησε τη Λανς στα πέναλτι με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Εκεί οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, το ματς το είδε από την τηλεόραση του ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» Νέων, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Συλαϊδόπουλος: «Να χαρακτηριστούμε ως η κορυφαία Κ19 στην ιστορία του Ολυμπιακού - Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια»

Σε δηλώσεις του μετά την σπουδαία πρόκριση, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, που είναι και μέλος του staff της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, αποκάλυψε τα λόγια που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια πριν τη σέντρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πρώτο στοιχείο που χρειάζεται είναι η πίστη. Το είχαν ξανακάνει τα παιδιά. Το να βγάλουν χαρακτήρα. Η τελευταία κουβέντα πριν βγούμε από τα αποδυτήρια ήταν πώς θα ήθελα να χαρακτηριστούμε η κορυφαία Κ19 στην ιστορία του συλλόγου και γιατί όχι στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θεωρώ πώς είναι μία νίκη που δεν αφορά μόνο στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός αντιπροσωπεύει το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για τη συμβολή του κόσμου: «Ήμασταν σίγουροι πώς εάν βγάζαμε το πάθος και αυτήν την ένταση ο κόσμος θα μας έσπρωχνε. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της ανατροπής οφείλεται στον κόσμο. Ο κόσμος είναι η καρδιά ενός συλλόγου και αυτή η καρδιά χτυπούσε πολύ δυνατά στο ματς με τη Λανς».