Τα δάκρυα του Ποντένσε, όταν πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ως παίκτης της Γουλβς (vid)
i

©glomex

Τα δάκρυα του Ποντένσε, όταν πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ως παίκτης της Γουλβς (vid)

Sportal newsroom 23:19 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 04.09.2023

Με αφορμή την επιστροφή του Ποντένσε στον Ολυμπιακό, θυμόμαστε την τελευταία φορά που επισκέφθηκε ως αντίπαλος, τα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων», στην αναμέτρηση τους με τη Γουλβς στο Europa League.

Οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν τη βόμβα του καλοκαιριού, με τον Ντανιέλ Ποντένσε να επιστρέφει στο λιμάνι μετά από περίπου 3,5 χρόνια.

Ο Ποντένσε έδειχνε να είναι εκτός πλάνων της Γουλβς και μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες πως ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Ετιφάκ. Παρότι η μεταγραφή του φαινόταν ως τελειωμένη, ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, έπαιξαν με τους δικούς τους όρους και φέρνουν πίσω τον βραχύσωμο εξτρέμ, που στη μιάμιση σεζόν που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, αγαπήθηκε από τον κόσμο!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή κίνηση που είχε πολλές δυσκολίες. Ποτέ, όμως, δεν έβγαλε από την ατζέντα του τον Ντανιέλ Ποντένσε, ένα παιδί που δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Τώρα, έρχεται η ώρα να την ξαναδείξει μέσα στα γήπεδα, προσφέροντας ξανά και προκαλώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού!

Μάλιστα, την είχε δείξει και όταν επισκέφθηκε το «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος. Στις 12 Μαρτίου 2020, όταν αγωνιζόταν για λογαριασμό της Γουλβς, πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τους «λύκους», πήγε στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να χαιρετήσει τους πρώην συμπαίκτες του. Η συναισθηματική του φόρτιση ήταν έντονη και αποτυπώθηκε στο πρόσωπο του, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να δακρύζει κατά την αποχώρηση του.