Περιμένει περισσότερα από τον Καμπράλ ο Μεντιλίμπαρ

Καμπράλ

i

Καμπράλ/©Intime

Περιμένει περισσότερα από τον Καμπράλ ο Μεντιλίμπαρ

Διονύσης Βερβελές 21:34 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 02.03.2024

Πήρε δύο σερί ματς ως βασικός, όμως δε βοήθησε όσο πραγματικά μπορεί…

Τόσο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, όσο και με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε στον Καμπράλ φανέλα βασικού. Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» αποκτήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου και μέχρι τώρα έχει τρεις συμμετοχές στην Ελλάδα.

Έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με τον ΟΦΗ, όταν ο Ολυμπιακός είχε στον πάγκο του τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο ο οποίος και τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή για 29 λεπτά αγώνα. Από εκεί και πέρα δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στα ματς με τη Φερεντσβάρος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής και μετά ήρθαν τα δύο σερί ματς που ήταν στην ενδεκάδα, όμως, με την Τρίπολη στο Καραϊσκάκη έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ στο Αγρίνιο ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα και πέρασε ξανά στον πάγκο στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Μεντιλίμπαρ τον προτίμησε για την αρχική ενδεκάδα γιατί έβλεπε στις προπονήσεις τον Καμπράλ να δίνει πράγματα. Για αυτό και αποφάσισε να του δώσει την ευκαιρία να παίξει ως βασικός και να αρχίσει παράλληλα έτσι να παίρνει και ματς στα πόδια του και να μπαίνει στο κλίμα των «ερυθρόλευκων». Όμως και στους δύο αγώνες αποφάσισε να τον βγάλει από το γήπεδο, διότι είδε ότι δεν του έδινε μέσα στο χορτάρι αυτά τα οποία θα περίμενε και θα ήθελε ο Βάσκος τεχνικός.

Το CAS δημιούργησε δεδικασμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:48 - 29.02.2024

Το CAS δημιούργησε δεδικασμένο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το CAS εφάρμοσε μία πιο ήπια εκδοχή της ελληνικής νομοθεσίας για να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και φέρνει ένα προηγούμενο για τις επόμενες υπόθεσεις με παρόμοιο περιεχόμενο. Το ειδικό νομικό καθεστώς που είχαν οι «πράσινοι» στη Λωζάνη.

Η αλήθεια είναι πως ο Μεντιλίμπαρ περιμένει περισσότερα πράγματα από τον Καμπράλ. Του αρέσει το γεγονός πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ταχύτητα και ποιότητα με την μπάλα στα πόδια, όμως δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσαρμοστεί όπως φαίνεται. Το σίγουρο είναι πως ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στον παίκτη του, καθώς πιστεύει ότι έχει να δώσει πράγματα στην ομάδα, αρκεί όμως να προσαρμοστεί και να νιώσει άνετα στους Πειραιώτες, προκειμένου να αρχίσει να προσφέρει περισσότερα και στον Ολυμπιακό. Αυτά, δηλαδή, για τα οποία αποκτήθηκε τον Ιανουάριο…

Tags: