Πέταξαν για Ελλάδα οι Όρτα και Τσικίνιο για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Όρτα

i

Όρτα/©Intime

Πέταξαν για Ελλάδα οι Όρτα και Τσικίνιο για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:04 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 19.01.2024

Η Abola δημοσίευσε φωτογραφίες του Αντρέ Όρτα και του Τσικίνιο την ώρα της αναχώρησής τους για την Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσουν την μετακίνησή τους στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα θα βρίσκονται σε λίγες ώρες ο Αντρέ Όρτα κι ο Τσικίνιο για να ολοκληρώσουν την μετακίνησή τους στον Ολυμπιακό. Η A Bola δημοσιοποίησε φωτογραφίες των δύο ποδοσφαιριστών πριν από την αναχώρησή τους στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας. 

Έτσι, η άφιξη τους στο Ελευθέριος Βενιζέλος αναμένεται στις 17:25 το απόγευμα. 

Ο Τσικίνιο εδώ και ημέρες, είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο ως το 2027. Η Μπενφίκα ωστόσο, αξίωνε ένα ποσό της τάξης των 2 εκατ. ευρώ και… βάλε, για να τον παραχωρήσει τώρα. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να ενταχθεί τώρα στον Ολυμπιακό υπήρχε και έγινε πιο έντονη την Πέμπτη. Και γιατί προς αυτό τον άξονα πίεσε ο Ολυμπιακός. Ο Τσικίνιο έτσι, θα έρθει με την Μπενφίκα να εισπράττει ένα ποσό λίγο πιο κάτω από το ένα εκατ. ευρώ.

Θετική ήταν κι η έκβαση στην υπόθεση του Αντρέ Όρτα. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μπράγκα, έχει και εξαιρετική σχέση με τον Κάρλος Καρβαλιάλ και πίεσε κι αυτός για να ενταχθεί άμεσα στον Ολυμπιακό. Έτσι, οι δύο ποδοσφαιριστές θα έρθουν στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (19/1), προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή τους στους «ερυθρόλευκους».