Πώς να γίνει του Μπακαγιόκο στον Ολυμπιακό;
i

O Τιέμουε Μπακαγιόκο/©Photo by Loris Roselli/NurPhoto via Getty Images

Πώς να γίνει του Μπακαγιόκο στον Ολυμπιακό;

Διονύσης Βερβελές 13:30 - 31.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 31.12.2022

Ανοιχτό το θέμα του Μπακαγιόκο κρατούν στο εξωτερικό. Θυμίζουμε πως πρόκειται για μια περίπτωση που το καλοκαίρι για ένα λάθος που έγινε από την Τσέλσι, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Οι Ιταλοί, έχουν επαναφέρει το θέμα του Μπακαγιόκο. Μάλιστα επισημαίνουν πως ήταν να πάει στην Τουρκία και στην ΑδάναΝτερμπισπόρ, αλλά δείχνει να προτιμά την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Από τους πρωταθλητές Ελλάδας, δεν υπάρχει κάτι. Ούτε επιβεβαίωση, ούτε διάψευση. Και φαίνεται δύσκολο να γίνει μια τέτοια κίνηση, ειδικά με το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στους χαφ. 

Μία τέτοια κίνηση, θα μπορούσε να γίνει μόνο με ένα σκεπτικό. Ο Μπακαγιόκο είναι για βασικός. Εκκρεμεί η υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του Γιαν Εμβιλά. Δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη σε αυτό το κομμάτι, ο χρόνος περνά. Αυτή τη στιγμή η μεσαία γραμμή, δείχνει «γεμάτη». Μην ξεχνάμε πως προστέθηκε και ο Κασάμι, ο Μπουχαλάκης είναι στην αναμονή. Μπορεί ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή να προχωρήσει σε μια κίνηση με Μπακαγιόκο; 

Ως σενάριο μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο. Αν, όμως, συνδυαστεί ως κίνηση και για το μέλλον, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο ως το 2024 με την Τσέλσι και σίγουρα θα ήθελε να είναι σε μια ομάδα που θα υπολογίζεται, που θα παίζει βασικός. Παίζουν καταλυτικό ρόλο όλα αυτά. Στον Ολυμπιακό πάντως, δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους. Και αυτό είναι κάτι που έκαναν και το καλοκαίρι. 

«Έτρεξαν» πολλές περιπτώσεις μεταγραφών… Ο Μπακαγιόκο πάντως, έχει δοθεί από την Τσέλσι στη Μίλαν με τη μορφή δανεισμού, χωρίς να μετράει κάποια συμμετοχή στο ιταλικό πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζεται, γι’ αυτό και ψάχνεται. 

Για να δούμε, μπορεί να προκύψει κάτι πιο σοβαρό; Στην Ιταλία πάντως, επιμένουν πως ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με τον Μπακαγιόκο…