Σισέ για βασικός μετά από 189 ημέρες!

Παπέ Σισέ

i

© Intime

Σισέ για βασικός μετά από 189 ημέρες!

Ο Σενεγαλέζος που περιμένει τη μεγάλη ευκαιρία για ντέρμπι των αιωνίων…

Ο Παπέ Σισέ μπήκε αλλαγή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μετά τις ενοχλήσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και είναι το φαβορί για να ξεκινήσει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, φαίνεται πως αλλάζει και τη μοίρα του Σισέ.

Εκείνο το λάθος του στον αγώνα με την Καραμπάκ στο Καραϊσκάκη, ήταν η στιγμή που τον έβγαλε… σέντρα. Δεν αντέδρασε σωστά, ζήτησε συγγνώμη αργότερα, αλλά ο Μίτσελ μέσα του δεν άλλαξε άποψη. Δεν τον πίστευε, δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που θα ήθελε ο Σισέ και όλα έδειχναν πως η χρονιά θα κλείσει με τον στόπερ του Ολυμπιακού θεατή στις εξέδρες.

Η παραίτηση του Μίτσελ, όμως και η ανάληψη καθηκόντων πρώτου προπονητή από τον Ζοσέ Ανιγκό, του αλλάζει τη μοίρα. Τον επανέφερε αμέσως στην αποστολή και τον έβαλε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Πήγε καλά, χωρίς να έχει την ιδιαίτερη πίεση και τον ετοιμάζει και για τη Λεωφόρο, λόγω και των ενοχλήσεων που είχε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Είναι φοβερό πάντως αυτό που μπορεί να συμβεί με τον Σισέ. Αν τελικά είναι στην εντεκάδα, αυτό θα συμβεί ξανά μετά από 189 ημέρες! Ο Σισέ τελευταία φορά που έπαιξε βασικός στο πρωτάθλημα, ήταν στις 2 Οκτωβρίου 2022 στο Καραϊσκάκη, στο 2-0 επί του Ατρομήτου. Μόλις την 6 η αγωνιστική, έχοντας στο πλευρό του τότε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο 28χρονος στόπερ του Ολυμπιακού μάλιστα, στη Λεωφόρο αναμένεται να πιάσει τις 150 συμμετοχές με τη φανέλα των «ερυθρολεύκων». Και σε αυτές, έχει σημειώσει και 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι η μεγάλη του ευκαιρία, το ξέρει. Δεν είναι και μικρό πράγμα να παίξει πάλι βασικός στο πρωτάθλημα, μετά από έξι μήνες και μία εβδομάδα! Πέρασε καιρός, αλλά ο Σισέ θέλει να βοηθήσει σε αυτή την κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος και ο Ανιγκό χαίρεται γιατί έχει μια εξτρά λύση. Και με τον Ρέτσο εκτός πλάνων, αυτή τη στιγμή η τριάδα Παπασταθόπουλου, Σισέ και Μπα έχουν το προβάδισμα, με τον Ντόη να είναι ο τέταρτος της παρέας.