Τα εισιτήρια του τελικού Ολυμπιακός – Μίλαν για το UEFA Youth League
i

©Photo by Ben McShane - Sportsfile/UEFA via Getty Images

Τα εισιτήρια του τελικού Ολυμπιακός – Μίλαν για το UEFA Youth League

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:44 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 22.05.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον τελικό της ομάδας Νέων απέναντι στη Μίλαν για το Youth League, ο οποίος έχει οριστεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα «μονομαχήσουν» με τη Μίλαν το απόγευμα της Δευτέρας (22/4, 19:00) στον τελικό του Youth League, που θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/4) για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, για τους φίλους της ομάδας που θέλουν να βρεθούν στο Colovray Sports Center και να στηρίξουν τα μωρά του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Οι δύο άνθρωποι με «πράσινο» παρελθόν που συνέβαλλαν τα μέγιστα στις ευρωπαϊκές επιτυχίες του Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:06 - 20.04.2024

Οι δύο άνθρωποι με «πράσινο» παρελθόν που συνέβαλλαν τα μέγιστα στις ευρωπαϊκές επιτυχίες του Ολυμπιακού

Οι δύο σπουδαίες προκρίσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη μέσα σε λίγες ώρες και το «πράσινο» παρελθόν των... αθόρυβων πρωταγωνιστών της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Για τον τελικό του UEFA Youth League με αντίπαλο την Milan που θα διεξαχθεί στo Colovray Sports Centre της Nyon, την Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 18.00 CET (19.00 ώρα Ελλάδας), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια διατίθενται μέσω ίντερνετ από το παρακάτω link έως και την Κυριακή 21 Απριλίου στις 18.00 CET (19.00 ώρα Ελλάδας). https://uefayouthleague.seetickets.com/event/finale/centre-sportif-de-colovray/2989816?OfferCode=FinalistA500

Για την είσοδο στο στάδιο, κάθε φίλαθλος είναι υποχρεωμένος να έχει στην κατοχή του εισιτήριο. Παιδί κάτω των 10 ετών πρέπει να συνοδεύεται από έναν ενήλικα. Και οι δύο οφείλουν να παρουσιάσουν έγκυρα εισιτήρια.

Η παραλαβή των εισιτηρίων γίνεται με τους εξής τρόπους: με αποθήκευση σε Smartphone και με / ή τη λειτουργία Print@home.

Μετά τις 21 Απριλίου και ώρα 18.00 CET τα εναπομείναντα εισιτήρια θα πωλούνται από την UEFA.

- Τα εισιτήρια κοστίζουν 12,70 CHF.
- Τα εισιτήρια για παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν.

Την ημέρα διεξαγωγής του τελικού θα λειτουργεί εκδοτήριο πώλησης εισιτηρίων στο Colovray Sports Centre της Nyon, από τις 15.00.

Οι θύρες θα ανοίξουν μία ώρα πριν από την έναρξη του τελικού. Θα επιτρέπεται η είσοδος στις εξέδρες έως και 15 λεπτά μετά την έναρξη του τελικού».