Ολυμπιακός: «Ο Θρύλος της Ευρώπης, μέσα σε δύο μέρες γράψαμε ιστορία»
i

©intime

Ολυμπιακός: «Ο Θρύλος της Ευρώπης, μέσα σε δύο μέρες γράψαμε ιστορία»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:33 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 20.04.2024

Ο Ολυμπιακός με post στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και αυτή στον τελικό του Youth League.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (18/4) απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Europa Conference League κι έκλεισε μία θέση στους «4» της διοργάνωσης. Λίγες ώρες αργότερα η Κ19 των «ερυθρόλευκων» επικράτησε της Ναντ στη διαδικασία των πέναλτι και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Youth League.

Απίστευτο: Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το... σκονάκι του Τζολάκη στα πέναλτι (pic)
CONFERENCE LEAGUE

23:40 - 19.04.2024

Απίστευτο: Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το... σκονάκι του Τζολάκη στα πέναλτι (pic)

Μια φωτογραφία που δημοσιεύεται στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτει τις... σημειώσεις του Κωνσταντή Τζολάκη πριν τη διαδικασία των πέναλτι στο παιχνίδι Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός.

Το διήμερο αυτό ήταν πέρα για πέρα «ερυθρόλευκο» κι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν δύο σπουδαίες προκρίσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά από αυτές τις δύο τεράστιες επιτυχίες για τους Πειραιώτες έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω των social media.

«Ο Θρύλος της Ευρώπης! Μέσα σε δύο ημέρες γράψαμε ΙΣΤΟΡΙΑ! Η πρώτη ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa Conference League και η U19 στον τελικό του UEFA Youth League. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», έγραψε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Μαρινάκης για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας, ώστε να τα πραγματοποιήσετε»

Μετά το τέλος τον αγώνα της Κ19 ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου και στη συνέχεια τόνισε ότι πρέπει να κυνηγάνε τα όνειρά τους, ώστε να τα πραγματοποιήσουν. Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρινάκης μετά την Τουρκία και την πρόκριση της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, βρέθηκε και στην Ελβετία για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των νέων του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού:

«Συγχαρητήρια! Σας είχα πει και μετά από τον αγώνα με την Ίντερ πως μπορείτε να φτάσετε μέχρι τον τελικό. Δείχνετε ότι το πιστεύετε, το καταφέρατε, μπορείτε τη Δευτέρα να γράψετε ιστορία.

Πλέον δεν είναι όνειρο, μπορεί να γίνει πραγματικότητα και πρέπει να κυνηγάτε τα όνειρά σας, ώστε μετά να τα πραγματοποιείτε».