Θα γελάει και ο Κορδόν…
i

© Intime

Θα γελάει και ο Κορδόν…

Με το δημοσίευμα των Τούρκων για Ντεσπόντοφ και 6 εκατ. ευρώ…

Μεταγραφική περίοδος είναι, σε πολλές χώρες έχει ολοκληρωθεί, σε άλλες είναι ακόμη ανοιχτή. Και σε αυτό το πλαίσιο, στο παιχνίδι είναι πάντα ο Ολυμπιακός. Όπως θα διαβάσατε νωρίτερα σε σχετικό άρθρο, εδώ στο Sportal, στην Τουρκία γράφουν για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς για τον Ντεσπόντοφ, στα 6 εκατ. ευρώ. 

Δύο πράγματα. Το πρώτο, στον Ολυμπιακό πάντα είχαν σε εκτίμηση τον Βούλγαρο εξτρέμ. Και από τα μεταξύ τους ματς, που έκανε τη ζημιά. Στη λίστα είχε μπει και την περσινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι για τον Ντεσπόντοφ.

Θα γελάει ο Κορδόν...

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όμως. Θα γελάει και ο Κορδόν, διαβάζοντας για 6 εκατ. ευρώ στην Λουντογκόρετς. Όχι γιατί αμφισβητεί κανείς την αξία του παίκτη, αλλά μην ξεχνάμε πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά. 

Ο Ολυμπιακός του Κορδόν παίζει έξυπνα σε αυτό το κομμάτι, με τους δικούς του όρους. Με τα… μισά λεφτά, κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει η δουλειά. Τώρα το τι ζητούν και τι μπορούν να πάρουν οι Βούλγαροι, είναι μία άλλη ιστορία. 

Ο Ολυμπιακός πάντως, με αθλητικό διευθυντή τον Κορδόν έχει δείξει πως ξέρει να «χτυπά» την ώρα που πρέπει, κλείνοντας τις συμφωνίες σε νορμάλ πλαίσια. Ακόμη και η απόκτηση των Έσε και Ορτέγκα από τη δύσκολη αγορά της Αργεντινής, ήταν σε χαμηλότερο ποσό από αυτό που θεωρούν οι Τούρκοι πως μπορεί να δώσει ο Ολυμπιακός για τον Ντεσπόντοφ