«Σας ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά σας»: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο του
i

© Intime

«Σας ευχαριστούμε για την άψογη συμπεριφορά σας»: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:36 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 11.08.2023

Πάνω από 25 χιλ. φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς με την Γκενκ και η ομάδα έσπευσε να τους ευχαριστήσει για την άψογη συμπεριφορά τους.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκενκ ολοκληρώθηκε με νίκη των Πειραιωτών, οι οποίο έκαναν το πρώτο βήμα για πρόκριση στα playoffs του UEFA Europa League. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος στα 23 δευτερόλεπτα πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της ομάδας, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το θέαμα αυτό αντίκρυσαν πάνω από 25 χιλ. φίλοι της ομάδας που επισκέφθηκαν το «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του τρίτου προκριματικού γύρου. Μάλιστα, στο γήπεδο δεν συνέβη το παραμικρό - παρά μόνο μία πολύ μικρή ένταση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και τους φίλους της Γκενκ που ολοκληρώθηκε ομαλά - και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές της.

«Ομάδα και κόσμος ΕΝΑ! Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και για την άψογη συμπεριφορά σας! …ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ!», ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» στην ανάρτηση τους στο Twitter. 

Επιβράβευση από UEFA και Γκενκ για το ανακαινισμένο Καραϊσκάκη 

Αρκετές αλλαγές είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν την Γκενκ, σε ένα ματς που αποτέλεσε και τεστ για την UEFA, ενόψει του τελικού του Super Cup που θα γίνει στις 16 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη.

Οι άνθρωποι της UEFA, αλλά και αυτοί της Γκενκ, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το ανακαινισμένο Καραϊσκάκη και έδωσαν τα συγχαρητήριά τους, στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Άλλαξε για τα καλά η ρεσεψιόν όπου υπάρχουν τα VIP, με led οθόνες που αναδεικνύουν το χώρο, μια τελείως διαφορετική κατάσταση από αυτή που γνωρίζαμε ως τώρα. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν νέα μάτριξ στο γήπεδο, τα οποία παίζουν σε ανάλυση 4Κ μάλιστα, ενώ είδαμε νέο φωτισμό, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και σε άλλες αίθουσες, όπως π.χ. στη συνέντευξη Τύπου.

Οι απαιτήσεις του τελικού του Super Cup είναι μεγάλες και έτσι, είχαμε αλλαγές και στα δημοσιογραφικά θεωρεία , με περισσότερες θέσεις να δημιουργούνται. Από εκεί και πέρα, η high tech τεχνολογία εντυπωσίασε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Super Cup, ενώ τα καλύτερα είπαν και οι άνθρωποι της Γκενκ.

Οι αξιωματούχοι της βελγικής ομάδας που φιλοξενήθηκαν στις σουίτες του γηπέδου, μετέφεραν τις καλύτερες εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αρκετές αλλαγές έτσι, σε ένα γήπεδο που θα έχουν την ευκαιρία στη συνέχεια να απολαύσουν και περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Οι εργασίες φυσικά συνεχίζονται κι εκτός γηπέδου, για να είναι όλα πανέτοιμα το βράδυ της 16 ης Αυγούστου, στον τελικό του Super Cup.