Όποιος ακολούθησε Μακρόν για το ματς Γαλλία-Πολωνία πήγε... ταμείο!
i

printscreen

Όποιος ακολούθησε Μακρόν για το ματς Γαλλία-Πολωνία πήγε... ταμείο!

19:47 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 04.12.2022

Ο πρόεδρος της Γαλλίας είχε προβλέψει το τελικό σκορ και τους σκόρερ στην πρόκριση των Γάλλων επί της Πολωνίας

Τις ικανότητες του στις προβλέψεις φρόντισε να μας γνωστοποιήσει ο Γάλλος πρόεδρος, αφού λίγες ώρες πριν τον αγώνα των «μπλε» με την Πολωνία, έγινε μάντης!

Ο Εμμανουέλ Μακρόν ο οποίος δεν κρύβει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, είχε κάνει δηλώσεις για το ματς της φάσης των «16» και δικαιώθηκε απόλυτα!

Μαγικός Εμπαπέ, ιστορικός Ζιρού και στους «8» η απολαυστική Γαλλία
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

18:57 - 04.12.2022

Μαγικός Εμπαπέ, ιστορικός Ζιρού και στους «8» η απολαυστική Γαλλία

Η Γαλλία πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού επικράτησε με σκορ 3-1 της Πολωνίας χάρη σε δύο γκολ του Εμπαπέ κι ένα του Ζιρού. Ο Λεβαντόφσκι το γκολ της τιμής με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

«Πιστεύω θα νικήσουμε 3-1. Ο Λεβαντόφσκι θα σκοράρει, όπως πιθανότατα ο Μπαπέ και ο Ζιρού, που θέλει να μείνει στην ιστορία . Για το τρίτο γκολ, επιλέγω μπαλαντέρ», είχε πει ο ίδιος και λίγες ώρες αργότερα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τον δικαίωσαν απόλυτα.

Ο Ζιρού άνοιξε το σκορ, ο Εμπαπέ σημείωσε τα δύο επόμενα γκολ των Γάλλων και έγινε ο μπαλαντέρ που είχε πει ο πρόεδρος της χώρας του, ενώ ο Λεβαντόφσκι με πέναλτι τον έστειλε στο... ταμείο που με τέτοιες προβλέψεις θα ήταν σίγουρα μεγάλο!