Οσίμεν: «Ηταν τρελό, όσα "όχι" έλεγα τόσα περισσότερα χρήματα έδινε η Αλ Χιλάλ για να με πείσει»

Βίκτορ Οσίμεν

i

PrtScr

Οσίμεν: «Ηταν τρελό, όσα "όχι" έλεγα τόσα περισσότερα χρήματα έδινε η Αλ Χιλάλ για να με πείσει»

Κώστας Τόπας 15:11 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 13.11.2023

Ο Βίκτορ Οσίμεν ξετύλιξε το κουβάρι γύρω από την προσπάθεια της Αλ Χιλάλ να τον εντάξει στο δυναμικό της το περασμένο καλοκαίρι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι Σαουδάραβες έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον πείσουν.

Στον «αέρα» παραμένει το μέλλον του Βίκτορ Οσίμεν στη Νάπολι. Η σχέση του Νιγηριανού επιθετικού με την ομάδα βρισκόταν σε κρίση στην αρχή της σεζόν, με τον 24χρονο επιθετικό να μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «παρτενοπέι». Παρά το γεγονός ότι παρέμεινε και φέτος στο ρόστερ της ομάδας του Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος είναι φευγάτος, οι «σειρήνες» από την Σαουδική Αραβία δεν έχουν σιγήσει.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι Σαουδάραβες πρότειναν στον Οσίμεν πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες απολαβές που άγγιζαν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Τα χρήματα που θα λάμβανε ο Νιγηριανός τον χρόνο αν έλεγε το «ναι» στην Αλ Χιλάλ θα ξεπερνούσαν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Νούμερα τεράστια που και σαφώς κατά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που καρπώνεται κατά τη διαμονή του στη Νάπολη.

Λίγους μήνες αργότερα, ο πρώτος σκόρερ της περυσινής Serie A, Βίκτορ Οσίμεν μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα έγιναν στις συζητήσεις με την Αλ Χιλάλ. Οπως τόνισε σε podcat, όσα περισσότερα «όχι» έλεγε στους Σαουδάραβες, τόσα περισσότερα χρήματα προσέφεραν εκείνοι για να τον πείσουν να ενταχθεί στην ομάδα τους.

«Ήταν τρελό… όσο περισσότερο έλεγα όχι, τόσο περισσότερο αύξαναν την οικονομική τους πρόταση ξανά και ξανά!. Ήταν κυριολεκτικά τρελό. Επρόκειτο να αλλάξει τη ζωή μου και δεν τα παράτησαν ποτέ!. Αλλά είπα: "όχι παιδιά. Θα μείνω στη Νάπολι"», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νιγηριανός φορ.

🔴Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!