Στις πλατείες και στα... αεροπλάνα οι Αυστραλοί πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)
i

printscreen

Στις πλατείες και στα... αεροπλάνα οι Αυστραλοί πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 16:03 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 13.08.2023

Η πρόκριση της Αυστραλία στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών ήρθε έπειτα από τη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα με την Γαλλία. Οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι της χώρας το πανηγύρισαν δεόντως, είτε βρίσκονταν στο γήπεδο, στα σπίτια τους, αλλά και στις πλατείες των πόλεων. Μέχρι και στα αεροπλάνα κατά τη διάρκεια πτήσης!

Οι Αυστραλοί έχουν μεγάλες προσδοκίες από την εθνική τους ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Μιας και φθάνει η ώρα και η στιγμή για τις διακρίσεις και τα μετάλλια, οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων συγκεντρώθηκαν σε πλατείες και πάρκα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος. 

Στο Σίδνεϊ, στην Αδελαϊδα, στην Μελβούρνη, στο Μπριζμπέιν, στην πρωτεύουσα Κανμπέρα και σε πολλές άλλες περιοχές στήθηκαν γιγαντοοθόνες και ο κόσμος συγκεντρώθηκε κατά χιλιάδες. Είδαν τον αγώνα κόντρα στη Γαλλία, χτυποκάρδισαν μιας και ο νικητή κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και μάλιστα χρειάστηκε κάθε ομάδα να εκτελέσει από δέκα για να κριθεί ο νικητής. 

Όταν η Κόρτνεϊ Βίνε ευστόχησε στην αποφασιστική εκτέλεση και έστειλε την ομάδα στα ημιτελικά, τα πλήθη ξεσηκώθηκαν και σε κάθε γωνιά των μεγάλων πόλεων ακούστηκαν ιαχές. Το ίδιο συνέβη και στους... ουρανούς. 

Κατά τη διάρκεια πτήσης οι Αυστραλοί επιβάτες ζήτησαν από τον κυβερνήτη να δουν τον αγώνα, μιας και το αεροπλάνο είχε οθόνες στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Και με το που ολοκληρώθηκε το έργο και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα, το πλήρωμα και οι επιβάτες το χάρηκαν με την ψυχή τους. Όλοι εκτός από έναν ο οποίος δήλωσε την αδιαφορία του για το αποτέλεσμα του αγώνα και έβλεπε Άρχοντα των Δακτυλιδιών!

Tags: