Ο Κασάμι ανακοινώνεται από τη Σαμπντόρια

Παϊτίμ Κασάμι

i

©Intime

Ο Κασάμι ανακοινώνεται από τη Σαμπντόρια

Ορέστης Καδδάς 21:33 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 13.09.2023

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι έχει συμφωνήσει με τη Σαμπντόρια για συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου και απομένουν μονάχα οι ανακοινώσεις.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε και έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Παϊτίμ Κασάμι, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να τα βρίσκει σε όλα με τη Σαμπντόρια όπως και ακουγόταν τις τελευταίες μέρες. Το γεγονός επιβεβαίωσαν και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που μάλιστα υποστηρίζουν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει για ένα χρόνο με την ομάδα από τη Γένοβα, με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. 

Μάλιστα οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αύριο (14/9) από την ομάδα του Αντρέα Πίρλο, η οποία βέβαια φέτος θα αγωνίζεται στη Serie B, μετά τον υποβιβασμό της την περασμένη σεζόν.

Ο Κασάμι έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μετά τη λήξη του συμβολαίου του και από τότε ήταν σε αναζήτηση ομάδας. Η «Ντόρια» έχει συνδεθεί και με έναν άλλο παίκτη των «Ερυθρόλευκων», τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που είναι ακόμα ελεύθερος. 

Ο Κασάμι την περασμένη χρονιά στους «Ερυθρόλευκους» αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια έχοντας απολογισμό δύο γκολ και μια ασίστ. Ο 31χρόνος στην καριέρα του πέρα από τον Ολυμπιακό έχει φορέσει και με τις φανέλες των Παλέρμο, Φούλαμ, Λουκέρνη, Νότιγχαμ Φόρεστ, Σιόν και Βασιλεία.