Με νέα μεγάλη απώλεια στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός
i

Μπαρτ Σένκεφελντ / Intime

Με νέα μεγάλη απώλεια στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:00 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 20.12.2022

Μετά τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ούτε ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Νίκαιας. Ο Ενίς Τσόκαϊ ανάρρωσε από την ίωση.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την προπόνηση της Τρίτης. Ο Σέρβος προπονητής δεν υπολογίζει για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό ούτε τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος δεν κατάφερε να γυμναστεί με τους συμπαίκτες του.

Ο Ολλανδός στόπερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στη δεξιά γάμπα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος έχει ήδη τεθεί νοκ-άουτ λόγω θλάσης πρώτου βαθμού.

Τουλάχιστον, ο Ενίς Τσόκαϊ ανάρρωσε από την ίωση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τη Νίκαια. Ο Αλβανός μέσος θα είναι στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Ο Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στις επιλογές του τους νεαρούς Κυριόπουλο και Τερεζίου. Για να έχει περισσότερες λύσεις στην αποστολή, λόγω των πολλών απουσιών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Οι Σένκεφελντ, Βέρμπιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Καμπετσής, Τερεζίου».