Παναιτωλικός: Ήττα από την Άντερλεχτ με το μυαλό όλων στον Μπακάκη
i

Παναιτωλικός/©Intime

Παναιτωλικός: Ήττα από την Άντερλεχτ με το μυαλό όλων στον Μπακάκη

Sportal newsroom 17:23 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 06.12.2022

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Άντερλεχτ σε φιλική αναμέτρηση, ωστόσο το αγωνιστικό σκέλος μπήκε σε δεύτερη μοίρα μετά τον τραυματισμό του Μπακάκη και τους φόβους για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του έμπειρου μπακ.

Η Άντερλεχτ πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό (2-1) σε φιλικό ματς. Το αποτέλεσμα του αγώνα επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Έλληνας αμυντικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 6' και εκφράζονται φόβοι για πολύ σοβαρή ζημιά. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Άντερλεχτ άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Μουρίγιο. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 υπέρ των Βέλγων να παραμένει.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Η Άντερλεχτ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ (50') με κεφαλιά του Σίλβα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ξενιτίδης απείλησε αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε.

Οι Βέλγοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 87' με τον Άρμστααντ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σενγκέλια έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (8΄Λιάβας) (68΄Αποστολάκης), Λάρσον (85΄Αναστασόπουλος), Mλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον (46΄Ξενιτίδης), Φλόρες (85΄Τσιγγάρας), Κολοβός (85΄Βαρόνε), Νταγκό (70΄Χουχούμης), Μόρσεϊ (46΄Σενγκέλια), Καρέλης (74΄Πέδρο).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Μπρίαν Ρίμερ): Βαν Κρομπρουγκ (62΄Κοούζεμανς), Μουρίγιο, Ντελκρουά, Σαντικί, Μπουτέρα, Ντιαβαρά, Βερσαρέν (46΄Άρμστααντ), Ασιμέρου (46΄Ραφαέλοφ), Στρόκενς, Φάμπιο Σίλβα, Ελ Χατζ.