Στη λίστα για τη Μαρσέιγ ο Πάλμερ-Μπράουν και ο Τσέριν, εκτός Σένκεφελντ και Ζέκα

Στη λίστα για τη Μαρσέιγ ο Πάλμερ-Μπράουν και ο Τσέριν, εκτός Σένκεφελντ και Ζέκα

Γιώργος Σακελλαρίου 20:07 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 03.08.2023

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τους παίκτες για τα ματς με τη Μαρσέιγ και στις θέσεις του τραυματία Σένκεφλεντ και του Ζέκα, μπήκαν οι Πάλμερ-Μπράουν και Άνταμ Τσέριν.

Δύο αλλαγές έχει η λίστα του Παναθηναϊκού που δηλώθηκε στην UEFA για τα ματς με τη Μαρσέιγ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός φυσικά τον τραυματία Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ δεν θα ήταν έτοιμος, οπότε έμεινε εκτός λίστας, όπως είχε γίνει με τον Τσέριν για τα ματς με τη Ντνίπρο. Στη θέση του Σένκεφελντ μπήκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο 26χρονος Αμερικανός στόπερ Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Στη λίστα για τις αναμετρήσεις με τους Γάλλους, δεν είναι και ο Ζέκα. Ο Άνταμ Τσέριν αποθεραπεύτηκε κι από τη στιγμή που ο Ζέκα μετά την επιστροφή από τη ρήξη χιαστού, δεν είναι στο 100%, παραχώρησε τη θέση του στον νεαρό Σλοβένο μέσο.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές παραμονές του αγώνα. Για το πρώτο ματς με τη Ντνίπρο, αρχικά είχαν μείνει εκτός οι Αϊτόρ, Ζέκα, αλλά ο Σέρβος τους δήλωσε στη λίστα και τους πήρε τελικά στο Κόζιτσε.

Ο Γιοβάνοβιτς επάνδρωσε τη λίστα με τις δύο γνωστές παραμέτρους. Από την 25άδα που δηλώνεται στην UEFA, τέσσερις προέρχονται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και άλλοι τέσσερις έχουν μεγαλώσει ποδοσφαιρικά από τα 15 έως τα 21 έτη, σε ομάδα που ανήκει στο μητρώο της ΕΠΟ.

Επιστρέφει ΟΑΚΑ ο Panathinaikos!
CHAMPIONS LEAGUE

09:28 - 03.08.2023

Επιστρέφει ΟΑΚΑ ο Panathinaikos!

Στο ΟΑΚΑ θα δώσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομίλων ο Παναθηναϊκός, ενώ παράλληλα η UEFA ενημέρωσε επίσημα για απαγόρευση μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών τόσο στη Λεωφόρο όσο και στη Γαλλία.

Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Xουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Αϊτόρ, Ρούμπεν, Τσόκαϊ, Κλαϊνχάισλερ, Βιλένα, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ, Γερεμέγεφ, Μπερνάρ, Τζούρισιτς, Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.