Πάλμερ-Μπράουν στο Sportal: «Ρόκαραν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τρελοί οι Μασσαλοί»

Πάλμερ-Μπράουν στο Sportal: «Ρόκαραν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τρελοί οι Μασσαλοί»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:01 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 14.08.2023

Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν μίλησε στο Sportal για τις εντυπώσεις του από τη Λεωφόρο, την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό και τις εμπειρίες του από το Βελοντρόμ.

Χρονικά, ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Αμερικανός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Μαρσέιγ, αν και δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί. 

Το Sportal εντόπισε τον «EPM», όπως τον αποκαλούν στις ΗΠΑ με το ακρωνύμιο του ονόματος του (σ.σ. Erik Palmer-Brown) και τον… ανέκρινε για τη σύντομη παρουσία του στην Αθήνα. Και τον παίκτη να μην αρνείται να απαντήσει!

Ο 27χρονος αμυντικός σχολίασε τις εντυπώσεις του από τη Λεωφόρο με τη φράση «the fans were rocking, man». Μία αργκό-έκφραση στα αγγλικά, με την οποία ο Πάλμερ-Μπράουν εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού…

Οι Τούρκοι επιμένουν για Σιώπη: «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωσή του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:20 - 12.08.2023

Οι Τούρκοι επιμένουν για Σιώπη: «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωσή του»

Η ανανέωση του Μανώλη Σιώπη με την Τραμπζονσπόρ φαίνεται να έχει «παγώσει», ενώ τα δημοσιεύματα των Τούρκων για τον επαναπατρισμό του Έλληνα διεθνή είναι ασταμάτητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάλμερ-Μπράουν στο Sportal: 

-Από τη μέρα που ήρθες στην Αθήνα, έζησες για πρώτη φορά ένα παιχνίδι στη Λεωφόρο. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το γήπεδο και την ομάδα; 

«Ήταν μία απίστευτη ατμόσφαιρα. Είδα τους οπαδούς να ροκάρουν σε όλο το παιχνίδι, μου δημιούργησαν ενθουσιασμό. Μετά το γκολ το γήπεδο ξεσηκώθηκε, είχε απίστευτο παλμό. Είδα πως όταν οι συμπαίκτες μου χρειάστηκαν υποστήριξη, οι θεατές την έδωσαν. Τέτοιος κόσμος σου δίνει μεγάλη ώθηση, σε βοηθάει όταν δεν νιώθεις καλά. Ήταν απολαυστικό να βιώσω αυτή την εμπειρία. 

-Νέα πόλη, νέα χώρα, νέες εμπειρίες, αλλά και νέοι συμπαίκτες για σένα!

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω την υποδοχή των συμπαικτών μου. Δύσκολα συναντάς τόσους καλούς χαρακτήρες σε ένα ρόστερ. Με καλωσόρισαν, με έκαναν να αισθανθώ αμέσως μέλος της ομάδας. Είναι ένα γκρουπ πολύ καλών παιδιών και θέλω και εγώ να συμβάλλω στο κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια».

Αλγερινός οπαδός της Μαρσέιγ έγινε έξαλλος με την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τα... έβαλε με την τηλεόραση (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

20:22 - 10.08.2023

Αλγερινός οπαδός της Μαρσέιγ έγινε έξαλλος με την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τα... έβαλε με την τηλεόραση (vid)

Ένας Αλγερινός οπαδός της Μαρσέιγ δημοσιοποίησε στο YouTube την οργή του μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό (1-0), ενώ το σπάσιμο της τηλεόρασης έγινε αμέσως viral.

-Πως κυλά η προσαρμογή σου στην Αθήνα αυτές τις ημέρες;

«Αισθάνομαι ότι θα προσαρμοστώ εύκολα. Μένω σε ξενοδοχείο προς το παρόν, σύντομα θα μετακομίσω και θα αποκτήσω έναν ρυθμό στην καθημερινότητα μου. Τα διοικητικά στελέχη και το προπονητικό επιτελείο με βοηθούν σε ότι χρειάζομαι, νιώθω ήδη κομμάτι του Παναθηναϊκού και όταν νιώθεις άψογα στη δουλειά σου, προσαρμόζεσαι και στην πόλη». 

-Περίμενες αυτή τη νίκη με την εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ;

«Θεωρώ πως η νίκη μας είναι δίκαιη. Παίξαμε καλύτερα, είχαμε ευκαιρίες για γκολ και το πετύχαμε με έναν ωραίο συνδυασμό. Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα, με μεγάλους παίκτες και είναι ικανή για όλα, όμως ο Παναθηναϊκός δεν την άφησε. Ήταν μία καθαρή νίκη και την πήραμε με ποδόσφαιρο και όχι κατά τύχη».

-Είσαι νέος στον Παναθηναϊκό, αλλά ο πιο έμπειρος σε ότι σχετίζεται με το γαλλικό ποδόσφαιρο. Τι θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο Βελοντρόμ;

«Με απόλυτη ειλικρίνεια, στη Γαλλία ήταν το πιο τρελό περιβάλλον που έπαιξα ως αντίπαλός. Το Βελοντρόμ είναι ένα εντυπωσιακό γήπεδο, δημιουργείται τρομερή ακουστική με τα συνθήματα και οι οπαδοί της Μαρσέιγ φημίζονται για την ατμόσφαιρα τους, για την τρέλα τους. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αρκεί να σκεφτόμαστε ότι είναι ένα παιχνίδι. Με στόχο να πάρουμε την πρόκριση και να πανηγυρίσουμε».

-Στο Βελοντρόμ θα δούμε μία τελείως διαφορετική Μαρσέιγ; Θα βγάλει πολύ ισχυρή αντίδραση;

«Θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από τη Μαρσέιγ. Θα είναι πιο επιθετική, θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της και θα προσπαθήσει να μας κλείσει στην περιοχή μας. Βέβαια, πρέπει να ανατρέψουν τη νίκη μας και αυτό θα τους προκαλέσει μεγαλύτερη πίεση. Εξαρτάται από εμάς, να διαχειριστούμε σωστά το ματς, να παίξουμε όπως ξέρουμε και να μην τους αφήσουμε. Αν το κάνουμε, θα περάσουμε».