Ο Κουρμπέλης ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό μετά τα playoffs

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

© Intime

Ο Κουρμπέλης ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό μετά τα playoffs

Μπάμπης Τσιμπίδας 23:59 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:07 - 14.04.2023

Παρότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού και η πλευρά του Κουρμπέλη έχουν σημειώσει μεγάλη σύγκλιση στις επαφές τους, η διαπραγμάτευση δεν θα ολοκληρωθεί τώρα.

Η αίσθηση που επικρατεί στη Ρέιντζερς ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, επιβεβαιώνεται πλέον και από πληροφορίες από την Αθήνα.

Από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι όλα είναι έτοιμα για τις υπογραφές. Ωστόσο, αυτό που φαίνεται πως ισχυεί, είναι ότι ανάμεσα στην πλευρά του Κουρμπέλη και στη διοίκηση του Τριφυλλιού, έχει σημειωθεί σύγκλιση απόψεων στις συζητήσεις.

Σε τόσο μεγάλο βαθμό, ούτως ώστε ο διεθνής αμυντικός χαφ να μην εξετάζει τις επιλογές του στο εξωτερικό. Βέβαιως, εξαρχής ο Κουρμπέλης ήθελε να παραμείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αφού προτιμά τη σταθερότητα στη ζωή του.

Ασφαλώς, για μία επαγγελματική προοπτική, έχουν σημασία και οι οικονομικοί όροι. Το περιβάλλον ο Κουρμπέλης το ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον και το ζητούμενο ήταν να ικανοποιηθεί ως επαγγελματίας.

Πάντως, το ζήτημα δεν θα κλείσει το Πάσχα, παρότι η διακοπή των Play Offs το ευνοεί. Η απόφαση των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού είναι να μεταθέσουν τις εξελίξεις για μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και να μην επηρεαστεί η ομάδα στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Κουρμπέλης στο Sportal: «Έχουμε λύσσα, θέλουμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:21 - 10.04.2023

Ο Κουρμπέλης στο Sportal: «Έχουμε λύσσα, θέλουμε πάρα πολύ το πρωτάθλημα»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε στο Sportal.gr μετά την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και τόνισε την λύσσα που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για την κατάκτηση του τίτλου. Τι είπε για το ντέρμπι της Τούμπας, τον κόσμο και την γκέλα με τον Βόλο που τους πείσμωσε.

Συνεπώς, ο Κουρμπέλης θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με το Τριφύλλι στα τέλη Μαΐου. Μέχρι τότε, θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητες στη διαπραγμάτευση, που σχετίζονται περισσότερο με διαδικαστικά θέματα παρά με σημαντικές διαφορές.

Λεπτομέρειες από τις συζητήσεις δεν έχουν «διαρρεύσει», αλλά σίγουρα ο αρχηγός θα επιβραβευτεί για την συνολική προσφορά του στον σύλλογο, καθώς και για την ποδοσφαιρική βελτίωση του.