Παναθηναϊκός: Προπόνηση στο ΟΑΚΑ, δύο απουσίες στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς

Προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Προπόνηση στο ΟΑΚΑ, δύο απουσίες στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:32 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 19.09.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει το πλάνο του Παναθηναίκού για τη Βιγιαρεάλ χωρίς να υπολογίζει τους Χουάνκαρ και Βαγιαννίδη. Στο ΟΑΚΑ η αυριανή προπόνηση του Τριφυλλιού.

Μία και σήμερα για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης», με μόνο μία απουσία από τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει την ευρωπαϊκή υποχρέωση του Τριφυλλιού. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 22χρονος δεξιός μπακ δεν θα παίξει ούτε στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Βέβαια, για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ, άλλοι δύο παίκτες δεν περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό του Γιοβάνοβιτς. Ο τιμωρημένος Χουάνκαρ, ο οποίος είχε αποβληθεί με τη Μπράγκα και ο Βέρμπιτς, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Σλοβένος εξτρέμ δεν είναι ο μόνος ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά είναι το πιο φημισμένο όνομα. Μαζί με τον Βέρμπιτς δεν θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Γερεμέγεφ, Κλαϊνχάισλερ και Τσοκάι.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος στην τακτική. Αύριο, οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προπονηθούν στο ΟΑΚΑ στις 17:30.