Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με τους τραυματίες - Ποιοι παίζουν στο φιλικό

Φώτης Ιωαννίδης / Intime

i

Φώτης Ιωαννίδης / Intime

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με τους τραυματίες - Ποιοι παίζουν στο φιλικό

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:02 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 26.06.2023

Το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού έχει ονόματα στην Αυστρία και το Sportal εξηγεί τι ισχυεί με τους Αϊτόρ, Ζέκα, Τρουιγιέ, Γκάνεα, Ιωαννίδη και Φρόκου.

Οι Ζέκα, Αϊτόρ, Τρουγιέ, Φρόκου και Γκάνεα ταξίδεψαν στην Αυστρία με την αποστολή του Παναθηναϊκού, όμως προέρχονται από πολύμηνη απραξία. Οι τέσσερις έχουν αποθεραπευτεί από ρήξη χιαστού, ενώ ο Ρουμάνος αριστερός μπακ αναρρώνει από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Αρχίζοντας από τον… έσχατο, ο Γκάνεα θεωρείται απίθανο να τον δούμε αγωνιζόμενο επί αυστριακού εδάφους. Ο Ρουμάνος θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα και ο ορίζοντας επιστροφής του παραμένει άγνωστος.

Ο Αλέξις Τρουιγιέ δεν θα αγωνιστεί απόψε εναντίον της Βιένερ Βικτόρια, αφού το πρωί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Γάλλος χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και προληπτικά γυμνάζεται πιο χαλαρά.

Αντίθετα, οι Αϊτόρ, Ζέκα και Φρόκου ενδέχεται να πάρουν χρόνο στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τετ-α-τετ με τους τρεις και ρώτησε πως αισθάνονται και αν θέλουν να παίξουν.

Ασφαλώς, η τελική απόφαση ανήκει στον Σέρβο προπονητή. Ο οποίος θα τσεκάρει την ένταση της αναμέτρησης και τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων, πριν αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει τους τρεις παίκτες.

Πάντως, οι Αϊτόρ, Ζέκα και Φρόκου έπαιξαν κανονικά στο πρωινό δίτερμα και δεν έδειξαν φόβο ή επιφυλακτικότητα στις κινήσεις τους. Δείγμα ότι έχουν αυτοπεποίθηση και σύντομα θα είναι πανέτοιμοι.

Στο φιλικό δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία από τη θλάση που είχε υποστεί με την Εθνική Ελλάδας.