Η Στεφανί Φραπάρ στο τραπέζι για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

Στεφανί Φραπάρ

i

Στεφανί Φραπάρ/ ©Photo by Soccrates Images/Getty Images

Η Στεφανί Φραπάρ στο τραπέζι για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

Sportal newsroom 14:29 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 20.05.2024

Η Στεφανί Φραπάρ φέρεται πως βρίσκεται στο τραπέζι της ΕΠΟ, προκειμένου να διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαϊου στο Πανθεσσαλικό, όπως το ανακοίνωσε επίσημα και πριν από μερικές ημέρες η ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «dikisports», για την εν λόγω αναμέτρηση η λύση του Τάσου Σιδηρόπουλου αρχίζει να απομακρύνεται και η ΕΠΟ τείνει προς την πολύπειρη Γαλλίδα διαιτητή, Στεφανί Φραπάρ.

Κι αυτό διότι όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η ΚΕΔ επιθυμεί τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι των playoffs ανάμεσα σε Λαμία και Άρη. Ετσι, η 41χρονη ρέφερι είναι η επικρατέστερη για να σφυρίξει το μεγάλο παιχνίδι του «Πανθεσσαλικού».

Η Φραπάρ, μεταξύ άλλων επιτευγμάτων, ήταν η πρώτη γυναίκα που διαιτήτευσε έναν αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ανδρών στο Κατάρ το 2022, τη νίκη της Γερμανίας επί της Κόστα Ρίκα (4-2).

Η 40χρονη ρέφερι ήταν επίσης η πρώτη που διεύθυνε αγώνες στη γαλλική Ligue 2 και Ligue 1, στο Champions League (Γιουβέντους-Ντινάμο Κιέβου) και στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ 2019 μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τσέλσι.

Επιπλέον, η Γαλλίδα αναδείχθηκε καλύτερη διαιτητής στον κόσμο το 2019, το 2020, το 2021 και το 2022.