Χωρίς Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Βέρμπιτς

i

©intime

Χωρίς Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Δημήτρης Χούπης 20:35 - 16.12.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να μένει εκτός.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το βράδυ της Κυριακής (17/12, 20:30) για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League

Οι «πράσινοι» λοιπόν ολοκλήρωσαν την προετοιμασία ενόψει του αγώνα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την αποστολή. Εκτός παραμένουν οι Τζούρισιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ - Μπράουν, αλλά και ο Βέρμπιτς λόγω τραυματισμού. Ενώ εκτός είναι και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του λόγω συμπλήρωσης καρτών. 

Μπρινιόλι: «Ο Παναθηναϊκός έχει προτεραιότητα - Σωστή η απόφαση της Κυβέρνησης»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:10 - 15.12.2023

Μπρινιόλι: «Ο Παναθηναϊκός έχει προτεραιότητα - Σωστή η απόφαση της Κυβέρνησης»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι τόνισε ότι κατανοεί τα μέτρα που επιβλήθηκαν από την Κυβέρνηση στους αγώνες της Super League μετά τα κρούσματα βίας, ενώ αναφέρθηκε στη λήξη του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.