Τα νεότερα για Ντεσπόντοφ - Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού

Ντεσπόντοφ - Σαμάτα

i

© Intime

Τα νεότερα για Ντεσπόντοφ - Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:49 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 20.05.2024

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του με φόντο το «do or die» παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρώθηκαν και ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή στη δράση!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία της για το σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο αναμένεται να κρίνει πολλά για τη μάχη του τίτλου.

Πιο αναλυτικά, την ερχόμενη Κυριακή (12/5, 20:00) ο Δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχτεί στην κατάμεστη Τούμπα τους Πειραιώτες, σε ένα εξ αναβολής «do or die» παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του ντέρμπι, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως η σημερινή (10/5) προπόνηση περιείχε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στις τοποθετήσεις, την ανάπτυξη και τις μεταβάσεις. Επίσης, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μία ακόμα γεμάτη μέρα στη Νέα Μεσημβρία, μια ακόμα προπόνηση υπό δυνατή βροχή. Το μυαλό όλων φυσικά στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το προπονητικό μενού στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στις τοποθετήσεις, την ανάπτυξη και τις μεταβάσεις. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Το Σάββατο (11.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία».

ΠΑΟΚ: Η νίκη με τον Ολυμπιακό... περνά από το στομάχι

Μετά από μια σειρά μέτριων εμφανίσεων, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επανέλθει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έγινε και πάλι διεκδικητής του τίτλου και ετοιμάζεται με την ίδια συνταγή για τις επόμενες μάχες, που μπορεί να τον χρίσουν και πρωταθλητή!Για αυτήν την εβδομάδα, μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει αν ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την πορεία του για το πρωτάθλημα, στην Τούμπα θα είναι όλα “στα κόκκινα”, όπως ακριβώς συνέβη και πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μετά την γκέλα στη Λαμία, οι παίκτες συζήτησαν για την κατάσταση που διαμορφώθηκε, συμφώνησαν πως “έχουμε υποχρέωση να μη χαλάσουμε την εικόνα που χτίσαμε όλη τη χρονιά, δεν είναι δυνατό να τελειώσουμε τη χρονιά με κάτι λιγότερο απ΄ ό,τι κάναμε τον κόσμο να περιμένει”. Ο Λουτσέσκου προσπάθησε να ξυπνήσει τους παίκτες, να τους κάνει να ξαναβρούν το δυνατό κίνητρο που είχαν όλη τη χρονιά…

Παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ, η ομάδα δείπνησε μαζί σε μια προσπάθεια να πιάσει υψηλά επίπεδα συσπείρωσης και πέντε λεπτά πριν τη σέντρα κι αφού τελείωσε η προθέρμανση, ένας πύρινος λόγος του Σβαμπ στα αποδυτήρια, τους έστειλε όλους… τούρμπο στο γήπεδο. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας η ομάδα θα δειπνήσει πάλι μαζί, ο στόχος είναι να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τη συσπείρωση και να τα παίξει όλα για όλα την ερχόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

Απ΄ αυτή τη φορά κανείς δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για να ξαναβρεί ένα δυνατό κίνητρο.