Ο Μπιανκόν έντυσε Μαρτίνες τον Τζολάκη (pic)

Ο Μπιανκόν έντυσε Μαρτίνες τον Τζολάκη (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:53 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 20.05.2024

Ο Ζουλιέν Μπιανκόν έκανε ένα επικό ποστάρισμα στο Instagram, καθώς έβαλε το πρόσωπο του Κωνσταντή Τζολάκη σε αυτό του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον πανηγυρισμό του Αργεντινού τερματοφύλακα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

O Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του Europa Conference League, προσπερνώντας το εμπόδιο της Άστον Βίλα μέσα στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην «OPAP Arena», εκεί όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου.

Μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τα ταμεία τους να γεμίζουν με 16.532.000 ευρώ. Σε περίπτωση μάλιστα που κατακτήσουν και την κούπα, τότε θα λάβουν ακόμα δύο εκατομμύρια ευρώ και συνολικά θα φτάσουν τα 18.532.000 ευρώ.

Με τις δύο νίκες στους ημιτελικούς με την Άστον Βίλα (2-4 στην Αγγλία, 2-0 στην Ελλάδα), η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε ο πρώτος σύλλογος στην σύντομη ιστορία του Europa Conference League, που επικρατεί και στα δύο ματς της ημιτελικής φάσης με δύο γκολ διαφορά. Κι έτσι έγραψε ιστορία.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ζουλιέν Μπιανκόν έκανε ένα επικό ποστάρισμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έβαλε το πρόσωπο του Κωνσταντή Τζολάκη σε αυτό του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Αργεντινού τερματοφύλακα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μάλιστα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έγραψε για λεζάντα πως «αυτό είναι για όλους τους φίλους μου τους Γάλλους».

Δείτε την ανάρτηση του Ζουλιέν Μπιανκόν: