Ο Ηρακλής συνεχάρη τον Ολυμπιακό και ο ΓΣ του συλλόγου αντέδρασε: «Αυτές οι ανακοινώσεις ντροπιάζουν και μειώνουν...»

Ηρακλής - Κάρμο

i

© Intime

Ο Ηρακλής συνεχάρη τον Ολυμπιακό και ο ΓΣ του συλλόγου αντέδρασε: «Αυτές οι ανακοινώσεις ντροπιάζουν και μειώνουν...»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:29 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 20.05.2024

Ο ΓΣ Ηρακλής στράφηκε κατά της ΠΑΕ, μετά το μήνυμα της τελευταίας για τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Μετά τον θρίαμβο στο Μπέρμιγχαμ (2-4), ο Ολυμπιακός συνέχισε το... βιολί του στη ρεβάνς του Φαλήρου και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 2-0 της Άστον Βίλα χάρη στον «killer» Ελ Κααμπί κι έδωσε συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία.

Μαρινάκης: «Είχα δώσει το Καραϊσκάκη στην ΑΕΚ το 2010 - Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές, να υπάρξει σεβασμός»
CONFERENCE LEAGUE

16:27 - 10.05.2024

Μαρινάκης: «Είχα δώσει το Καραϊσκάκη στην ΑΕΚ το 2010 - Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές, να υπάρξει σεβασμός»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε πως δεν καταλαβαίνει τις υπερβολές σχετικά με το γεγονός ότι ο τελικός του Conference League θα γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αυτό το τεράστιο επίτευγμα δεν πέρασε απαρατήρητο από αρκετές ελληνικές ομάδες, οι οποίες έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Μέσα σε αυτές βρέθηκε και ο Ηρακλής που μέσω ανακοίνωσης αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία που σημείωσε η ομάδα του Πειραιά,

«Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για την τεράστια πρόκριση που πήρε για τον τελικό του Conference League, αποκλείοντας στον ημιτελικό την σπουδαία Άστον Βίλα, σημειώνοντας μάλιστα δύο εμφατικές νίκες!

Ευχόμαστε στην ομάδα του Ολυμπιακού να κατακτήσει και το τρόπαιο της διοργάνωσης, στη μάχη που θα δώσει κόντρα στην ιταλική Φιορεντίνα, κάτι που θα συνιστά μεγάλη επιτυχία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, που τόσο την έχει ανάγκη για να κάνει άλματα προόδου!

Μακάρι η επιτυχία αυτή και η διάκριση της ομάδας του Πειραιά να αποτελέσει την απαρχή για νέες νίκες και προκρίσεις κι άλλων ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν, κάτι που είναι ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ηρακλής.

Η συγκεκριμένη συγχαρητήρια ανακοίνωση από τον Γηραιό έφερε την αντίδραση του κυανόλευκου ΓΣ, ο οποίο έκανε λόγο για κινήσεις που «μειώνουν» τον σύλλογο.

Ποιος και γιατί δεν θέλει να γίνει ο τελικός στην OPAP Arena;

Ποιος και γιατί δεν θέλει να γίνει ο τελικός στην OPAP Arena;

Κατά τα φαινόμενα, ο Ολυμπιακός χαλάει(;) το... γλυκό. Γιατί δεν (μπορεί να) είναι τυχαία όλη αυτή η πρεμούρα, που τόσο αθώα «απλώνεται» στο διαδίκτυο εν είδη προβληματισμού «για την ασφάλεια διεξαγωγής του τελικού». Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε μία εποχή που ο ΓΣ Ηρακλής προσπαθεί καθημερινά να "μεγαλώσει" τον Σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ανακοινώσεις που ντροπιάζουν και κινήσεις που "μειώνουν" τον ΗΡΑΚΛΗ. ADVERTISEMENTΠροτείνουμε σε όλους τους υπευθύνους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ΓΣ και να αντιληφθούν το μεγαλείο του Συλλόγου που υπηρετούν...».