«Δεν ανανεώνει με την Μπέτις ο Παπασταθόπουλος»

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

i

© Real Betis

«Δεν ανανεώνει με την Μπέτις ο Παπασταθόπουλος»

Πάνος Κορομηλάς 16:32 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 02.03.2024

Σύντομη θα είναι η θητεία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Μπέτις, όπως υποστηρίζουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εντάχθηκε στη Μπέτις τον περασμένο Οκτώβριο, αποτελώντας μια προσωπική επιλογή του Μανουέλ Πελεγκρίνι για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Τα προβλήματα τραυματισμών στο κέντρο της άμυνας, ανάγκασαν την ισπανική ομάδα να βγει στην αγορά για στόπερ, προκειμένου να καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί.

Η παρουσία του εκεί δεν ξεκίνησε ιδανικά, με τον Έλληνα αμυντικό να μετρά μόλις επτά λεπτά συμμετοχής στα πρώτα οκτώ ματς πρωταθλήματος. Σταδιακά όμως η κατάσταση βελτιώθηκε, πήρε αρκετές συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα και έδειχνε να βρίσκεται στα πλάνα του Χιλιανού προπονητή.

Όμως, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elgoldigital», πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην Μπέτις τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε, πως είχε αποκτηθεί από τον σύλλογο της Σεβίλλης ως ελεύθερος, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Η συμφωνία ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Ανδαλουσιανοί δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην επέκταση του συμβολαίου του 35χρονου αμυντικού.

Εάν επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό, ο Παπασταθόπουλος θα πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Μπέτις ήταν η πρώτη του ομάδα στην Ισπανία και η όγδοη συνολικά σα 16 χρόνια καριέρας του. Ξεκίνησε από την ΑΕΚ, ακολούθησαν Τζένοα και Μίλαν, πριν εγκατασταθεί στη Γερμανία για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης και εν συνεχεία της Ντόρτμουντ.

Το 2018 μετακόμισε στο Λονδίνο για την Άρσεναλ, πριν γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, στον οποίον αγωνίστηκε για περίπου 2,5 χρόνια.