Το «αντίο» της Μπέτις στον Παπασταθόπουλο

Το «αντίο» της Μπέτις στον Παπασταθόπουλο

Δημήτρης Χούπης 17:24 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 29.05.2024

Η Μπέτις έβγαλε στη φόρα το βίντεο με το οποίο είπε «αντίο» ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την ποδοσφαιρική δράση.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μέσω μιας ανάρτησής του στα social media έκανε γνωστό ότι θα αποχωρήσει από την Μπέτις και θα «κρεμάσει τα παπούτσια» του.

Ο Έλληνας στόπερ από τον Δεκέμβρη του 2024 αγωνίζεται στην ομάδα της Ανδαλουσίας, με την οποία μέτρησε 15 συμμετοχές. Την Κυριακή (19/5) ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι του με την Μπέτις, αλλά και της καριέρας του, στο οποίο όμως ηττήθηκε με 0-2 από τη Σοσιεδάδ.

Με τη λήξη του αγώνα ο 35χρονος δέχθηκε το χειροκρότημα των οπαδών της Μπέτις, με τον Παπασταθόπουλο να δίνει τη φανέλα του στους φιλάθλους. Η ομάδα από την Ανδαλουσία από τη μεριά της ετοίμασε ένα βίντεο, για το «αντίο» του Σωκράτη από τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο.

Η ανάρτηση του Σωκράτη:

«Οκτώβριος 2023. Πήρα την απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση να ενταχθώ σε αυτήν την ομάδα. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία, μια αλλαγή χώρας, Λίγκας, έδρας. Η Μπέτις έγινε οικογένεια για μένα. Όλοι με υποδέχτηκαν σαν να ήμουν εδώ για χρόνια. Αγάπησα την πόλη, αυτή την ομάδα... την Μπέτις. Αλλά η ζωή μου μακριά από την οικογένειά μου είναι αυτό που με αναγκάζει να ολοκληρώσω αυτό το ταξίδι. Αλλά για να βάλω ένα αίσιο τέλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, τίποτα καλύτερο από το να τελειώσω την καριέρα μου ως παίκτης της Μπέτις και να παίξω στην Ισπανική Λίγκα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι: τους συμπαίκτες μου, όλο το επιτελείο, τον προπονητή που πίστεψε σε μένα από την πρώτη μέρα και με έκανε να νιώσω ότι ανήκω σε αυτή την οικογένεια σαν να ήμουν εδώ για χρόνια και ευχαριστώ και τη διοίκηση του συλλόγου που με επέλεξε για αυτή την περιπέτεια να βοηθήσω την ομάδα. Και, φυσικά, σε όλη την Μπέτις για την υποστήριξή σας σε νίκες και ήττες.

Μου έμειναν δύο παιχνίδια φορώντας αυτή τη φανέλα, δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια... το πρώτο αύριο, στο οποίο θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Θα σας περιμένω όλους εκεί.

Ευχαριστώ, Beticos.

Verdiblanco για πάντα!»