Πρόταση της Παρί στη Λυών για Μπαρκολά

Μπράντλεϊ Μπαρκολά

i

©PrtScr

Πρόταση της Παρί στη Λυών για Μπαρκολά

Κώστας Τσιακλής 19:17 - 30.08.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε πρόταση στη Λυών για τον νεαρό επιθετικό, Μπράντλεϊ Μπαρκολά.

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης της στην επιθετική της γραμμή και φέρεται να κατέθεσε πρόταση στη Λυών για την απόκτηση του Μπράντλεϊ Μπαρκολά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες από το εξωτερικό η προσφορά των Παριζιάνων υπερβαίνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. 

Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ αποχώρησαν από την Παρί Σεν Ζερμέν το φετινό καλοκαίρι και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε προσπαθεί να βρει άλλες αξιόπιστες λύσεις για την επίθεση. Οι Παριζιάνοι έχουν αποκτήσει ήδη τους Γκονσάλο Ράμος, Μάρκο Ασένσιο, Κανγκ Ιν Λι και Ουσμάν Ντεμπελέ ωστόσο οι μεταγραφές τους δεν φαίνεται να σταματούν εκεί. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί εδώ και καιρό να συμφωνήσει με την Άιντραχτ για τον Ράνταλ Κολό Μουανί ενώ πλέον έχει βάλει στο στόχαστρο της και τον Μπράντλεϊ Μπαρκολά της Λυών. Όπως αναφέρει η Le Parisien και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε κατέθεσε μια νέα πρόταση αξίας 45 εκατομμυρίων ευρώ ενώ η Λυών θα διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 10%. Ο ποδοσφαιριστής πάντως έχει συμφωνήσει με την Παρί από τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Μπαρκολά αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Λυών και σταδιακά καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα των Γάλλων. Συνολικά κατέγραψε μέχρι στιγμής 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει επτά γκολ και δώδεκα ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο 20χρονος αγωνίστηκε 90 λεπτά και στα τρία παιχνίδια της Λυών στη Ligue 1.

Η περίπτωση του Κολό Μουανί

Όσο αφορά την περίπτωση του Κολό Μουανί, χθες είχαν γίνει γνωστές οι δηλώσεις του Γάλλου επιθετικού, στις οποίες εύχεται δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι. Όπως ανέφερε σήμερα ο δημοσιογράφος του Sky Sport, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, οι Παριζιάνοι σκοπεύουν να πληρώσουν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης 80 εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Γαλλίας και πιέζει για τη μεταγραφή του. Δεν αποκλείεται να δούμε ως αντάλλαγμα και τον Ούγκο Εκιτίκε που απασχολεί ιδιαίτερα τους «αετούς».