Προσεχώς εξελίξεις με Λουΐς Ενρίκε στην Ισπανία
i

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Λουΐς Ενρίκερ/©Intime

Προσεχώς εξελίξεις με Λουΐς Ενρίκε στην Ισπανία

Sportal newsroom 12:49 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 07.12.2022

Η εμπιστοσύνη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας προς το πρόσωπο του Λουΐς Ενρίκε έχει κλονιστεί και αυξάνονται οι φήμες για ενδεχόμενο «διαζύγιο».

Το αποτέλεσμα απέναντι στο Μαρόκο φυσιολογικό ήταν να γεμίσει απογοήτευση όλα τα στελέχη της αποστολής της Ισπανίας, αλλά και τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας. Οι τελευταίοι, μετά τον αποκλεισμό, έχουν μπει σε δεύτερες σκέψεις σχετικά για το αν πρέπει να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Λουΐς Ενρίκε.

Επικό τρολάρισμα Μαροκινού στους Ισπανούς: «Απο 'δω για το αεροδρόμιο» (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

11:52 - 07.12.2022

Επικό τρολάρισμα Μαροκινού στους Ισπανούς: «Απο 'δω για το αεροδρόμιο» (vid)

Οπαδός του Μαρόκου, μετά την πρόκριση της εθνικής του ομάδας, βρήκε την ευκαιρία να πικάρει τους Ισπανούς φιλάθλους, οι οποίοι είχαν πάρει τον δρόμο της επιστροφής μετά τον αποκλεισμό της «φούρια ρόχα» από το Μουντιάλ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Marca», υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για το τι συνέβη και πως τελικά προέκυψε αυτός η εξέλιξη. Γενικά, υπάρχει η αίσθηση πως η «ρόχα» έχει επιστρέψει στο 2018. Ότι βρίσκεται ακόμα στη Μόσχα. Αλλωστε, μετά την ήττα στα πέναλτι από το Μαρόκο, η Ισπανία παραμένει χωρίς νίκη σε νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ από το 2010 και τη Νότια Αφρική.

Γι’ αυτό και πλέον η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο τους Λουΐς Ενρίκε έχει κλονιστεί. Στο ποδόσφαιρο ζεις από τα αποτελέσματα και στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι καλά. Πάντως, για την ώρα η ομοσπονδία δεν πρόκειται να κάνει κίνηση. Περιμένει πρώτα να ακούσει τι έχει να πει ο 52χρονος τεχνικός. Και, στην ουσία, περιμένουν να ακούσουν το «αντίο», μιας και σε τέτοιες περιπτώσεις οι προπονητές είναι που υποβάλουν την παραίτησή τους. Πάντως, ακόμα και αυτό να μη συμβεί, το… πρόβλημα για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας δεν είναι τεράστιο, μιας και το συμβόλαιο τους Λουΐς Ενρίκε εκπνέει τον επόμενο χρόνο.