Πιθανότητα επανόδου του Μπενζεμά στο Μουντιάλ!
i

Καρίμ Μπενζεμά / © Intime

Πιθανότητα επανόδου του Μπενζεμά στο Μουντιάλ!

Sportal newsroom 12:35 - 29.11.2022

Ελπίδες να επιστρέψει στην αποστολή της Γαλλίας ο Καρίμ Μπενζεμά, μολονότι αρχικά είχε μείνει εκτός μουντιάλ, λόγω τραυματισμού.

Στη δύσκολη απόφαση να «κόψει» από την αποστολή της Γαλλίας τον Καρίμ Μπενζεμά προχώρησε ο Ντιντιέ Ντεσάν, βλέποντας τον επιθετικό της Ρεάλ να τραυματίζεται στον μηρό στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποίησαν οι «τρικολόρ» στο Κατάρ.

Ωστόσο, υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι ο Μπενζεμά και να βοηθήσει την εθνική της χώρας του στη νοκ άουτ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα απ’ ότι αρχικά είχε υπολογιστεί σε σχέση με την αποθεραπεία του.

Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για διάστημα αποθεραπείας τριών εβδομάδα, όμως δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα ο Μπενζεμά να μπει σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις της Ρεάλ και αν αυτό συμβεί ίσως μπει ξανά στο αεροπλάνο για το Κατάρ, μιας και η FIFA επιτρέπει σε παίκτες που αρχικά είχαν κληθεί να ενσωματωθούν ξανά στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων.

Από την άλλη πλευρά, ίσως να αποτελεί μεγάλο ρίσκο η χρησιμοποίηση του 34χρονου φορ σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι, όπου η ένταση θα βρίσκεται… στα κόκκινα. Αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και σε τέτοιες περιπτώσεις η επανένταξη γίνεται συνήθως σταδιακά.