Ο φοβερός Διούδης απέκρουσε πέναλτι κόντρα στην ομάδα του Κουλούρη!

Ο φοβερός Διούδης απέκρουσε πέναλτι κόντρα στην ομάδα του Κουλούρη!

Sportal newsroom 17:26 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 10.03.2024

Ο Σωκράτης Διούδης απέκρουσε το πέναλτι του διεθνούς Πολωνού εξτρέμ Κάμιλ Γκροσίτσκι. Βασικός και ο Κουλούρης με τη Πογκόν.

Ο Σωκράτης Διούδης έχει επιστρέψει στην ενδεκάδα της Ζαγκλέμπιε μετά την ποινή του για έξι αγωνιστικές, διότι χτύπησε αντίπαλο παίκτη.

Ο διεθνής γκολκίπερ ήταν βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ζαγκλέμπιε με τη Πόγκον Στσέτσιν, του Ευθύμη Κουλούρη. Ο ταλαντούχος φορ επίσης ξεκίνησε κόντρα στην ομάδα του Διούδη, σε αγώνα για την 24η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι του Διούδη, ήταν θεωρητικά αδιάφοροι βαθμολογικά, ενώ η Πόγκον βρισκόταν στο -5 από την κορυφή. Η Ζαγκλέμπιε προηγήθηκε στο 21' με τον Τσοντίνα, αλλά η Πόγκον του Κουλούρη στο 32' κέρδισε πέναλτι μέσω VAR.

Ο 35χρονος διεθνής Πολωνός εξτρέμ Κάμιλ Γκροσίτσκι, ο οποίος έχει παίξει μεταξύ άλλων στη Χαλ και τη Ρεν, ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Διούδης, τον νίκησε με τρομερή επέμβαση και κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του!

Δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Λαμίας για Τσιλούλη: «Ντροπή να γίνονται playoffs με τέτοιους όρους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:36 - 10.03.2024

Δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ολυμπιακό η ανακοίνωση της Λαμίας για Τσιλούλη: «Ντροπή να γίνονται playoffs με τέτοιους όρους»

Μόνο απαρατήρητη δεν έμεινε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η ανακοίνωση της Λαμίας να ξεκαθαρίσει ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν θα παίξει στα ματς με την ΑΕΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να θέτουν ξεκάθαρα θέμα αλλοίωσης της διαδικασίας.

Αυτή η απόκρουση βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει με 2-0 και να στερήσει από την Πόγκον του Κουλούρη την άνοδο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Δείτε το ποστάρισμα της Ζαγκλέμπιε για την απόκρουση του Διούδη:

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το ντέρμπι της Τούμπας και το Λαμία - ΑΕΚ